Bilgi bankası
Bilgi Bankası
ERP 2.10.00.00 Sürüm Duyurusu
Gönderen Bilgi Bankası on 10 February 2014 01:24 PM

28 Kasım 2011 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.10.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp://download.logo.com.tr adresinden ve bu dokümanda belirtilen bağlantılardan erişilebilirsiniz.

2.10.00.00 sürümünde bazı altyapı düzenlemeleri yapıldığından, sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.

Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.

Genel Uyarılar : 

• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.
• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.
• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.
• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.
• Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir. 

1.88.xx.xx Versiyonuna Geçiş İçin Uyarılar : 

• 1.87.xx.xx versiyonunda muhasebe bağlantı kodlarını yeniden tanımlayıp, 1.88.xx.xx sürümüne versiyon değişimi yapacak olanların ” tabloları sürüme göre güncelleme “ işlemi öncesinde aşağıdaki queryyi tüm firmaları için ayrı ayrı çalıştırmaları gerekmektedir.

CREATE TABLE [dbo].[LG_XXX_ACCCODESTMP](
[FIRMNR] [int] NULL
) ON [PRIMARY]


1.8x.xx.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.8x.xx versiyonuyla birlikte programda performans arttırımı sağlamak amacıyla STFICHE, PRCLIST, PAYTRANS, L_LDOCNUM, KSLINES, EMUHACC, SRVCARD, CLCARD, INVDEF, SPECODES tablolarına yeni indexler eklenmiştir. “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi sırasında eklenecek yeni indexlerden dolayı güncelleme uzun sürebilir. Ayrıca yeni indexlerle birlikte veritabanı tarafında bu tablolarda tutulan bilgi sayılarına bağlı olarak bir büyüme olabilir.

• 1.8x.xx versiyonlarıyla birlikte yeni eklenen özelliklerden dolayı veritabanı tarafına yeni tablolar eklenmektedir. Banka kredi takibi, Kasa ve Bankada kur farkı hesaplaması ve Kasada döviz takip edilmesi gibi özelliklerle ilgili eklenen alanlara bilgi dokümanlarından bakılabilir.

• Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan kalkmıştır.1.84.00 versiyonundan itibaren tanımlı personel muhasebe kodları içeriğine göre entegrasyon yapılacaktır. Bu özellik IK 3.7.4. versiyonu ve sonrası için geçerli olacaktır. 

1.86.00.00 Versiyonuna Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.86.00.00 versiyonunda Logo-Garanti entegrasyonu ile, bankacılık işlemlerinin
Garanti Bankası hizmet sözleşmesinde yer alan yetkilendirmeye uygun olarak
gerçekleştirilmesi sağlanmıştır.Bu özelliğin çalışabilmesi için versiyon değişimlerinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın tüm terminallerde yüklü olması gerekmektedir.Versiyon değişiminden sonra sistem İşletmeni yada program çalıştırılmak istendiğinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın otomatik olarak yüklenmesini sağlayacak link açılacaktır. Bu linkin çalışabilmesi için terminallerde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Logo-Garanti Entegrasyonu kullanmayacak kullanıcıların Sistem işletmeni- Kullacılar- Eklenti Yetkilerin’den “Garanti Bankası(2009)” eklenti yetkisi kaldırılmalıdır.

• 1.86.00.00 versiyonu ile birlikte Connect versiyon değişimleri, kullanılan ticari paketin versiyon değişimleri ile birlikte yapılacak ve Logo Connect konfigurasyon bilgileri ticari sistem klasörüne kopyalanacaktır. Connect Hizmet sözleşmeleri güncelleneceğinden versiyon değişiminde ilgili terminalde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Detaylı bilgi için bu sürüme ait bilgi dokümanı incelenmelidir.

• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.

2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar :

  • Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identıty özelliğine dönüştürülmesi işlemi  Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.
  • 2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.
  • Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş view lar var ise bu viewslar silinmelidir.
  • Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.
ERP 28 Kasım 2011 Sürümü
 
  Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama
1 WINERP-24044 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Varyantlar için toplu güncelleme olmalı
Varyantlar için toplu güncelleme yapılabilmesi sağlanmıştır. Malzeme kartı üzerinden erişilen Varyantlar pecneresindeyken F9 menüsünde bulunan "Toplu Güncelle" seçeneği ile varyantlara ait, özel kod, yetki kodu ve statüsü bilgilerinin toplu olarak güncellenebilmesi sağlanmıştır.
2 WINERP-25290 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Malzeme Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme kartı içerisindeki Satınalma/Satış Fiyatları penceresine Cari Hesap Unvanı alanı da eklenmeli.
Malzeme kartı içerisinde bulunan "satınalma / satış fiyatları" penceresine cari hesap ünvanı alanı da eklenmiştir. Eğer fiyat kartında cari hesap kodu doğrudan kullanılmışsa yani cari hesap kodunun sonuna * vb karakterler eklenmemişse, ilgili koda sahip cari hesap kartının ünvanı da bu pencerede listelenmektedir.
3 WINERP-25886 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Duran Varlık Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Stok değer düşüklüğü işleminin fiş olarak saklanması ve geriye yönelik raporlanması.
Stok değer düşüklüğü işleminin fiş olarak saklanması ve geriye yönelik raporlanması sağlanmıştır.
4 WINERP-26045 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Duran Varlık Yönetimi
altaltİşlemler - Amortisman Kapat
Amortisman kapama işlemleri işyeri bazında yapılabilmeli, filtre seçeneklerine işyeri filtresi eklensin.
Amortisman kapama işlemleri filtre seçeneklerine İşyeri eklenerek işyerine göre kapama yapılabilmesi sağlanmıştır.
5 WINERP-14790 TIGER ENTERPRISE (R.2011-6 Ek Paket Flag 466) Üretim Tanımları
altaltAna Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
Ürün reçetelerinde satırlarda girdi ve çıktı ambarları olsun. İş istasyonlarına girilen ambarlar buraya öndeğer gelsin, ancak kullanıcı isterse reçetede satır bazında ambar bilgisinin değiştirilmesi
Ürün reçete satırlarına ambar bilgisinin girilebilmesi sağlanmıştır, Reçete satırında ambar bilgisi girildiğinde iş istasyonunda belirtilen ambarın haricindeki ambarlar için de malzeme fişlerinin otomatik oluşması sağlanmıştır.

Not : Bu özellik 28 kasım 2011 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
6 WINERP-24449 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Satınalma
altalt Hareketler - Satınalma Sözleşmeleri
Satınalma Sözleşmeleri browserında cari hesap unvanına göre sıralama yapılabilmeli.
Satınalma Sözleşmeleri Listesi'nin (browser) cari hesap ünvanına göre sıralanabilmesi sağlanmıştır.
7 WINERP-25634 TIGER ENTERPRISE (R.2011-6 Ek Paket Flag 466)TIGER PLUS (R.2011-6 Ek Paket Flag 466)GO PLUS (R.2011-6 Ek Paket Flag 466) Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Alınan Siparişler
Satış siparişinin tamamı sevk edilmişse sipariş listesi (browser) üzerinden siparişi açmadan siparişe ait fatura bilgileri görüntülenebilmelidir.
Satış ve Satınalma Sipariş Listeleri'nin (browser) sağ tuş menüsüne "Sevk Bilgileri" seçeneği eklendi. Bu seçenek ile fiş içine girmeye gerek olmadan tüm sipariş satırlarına ait sevk bilgilerinin birlikte listelenmesi sağlanmıştır.

Not : Bu özellik 28 kasım 2011 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; GO Plus, Tiger Plus veya Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
8 WINERP-22146 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Karekod barkod çıkış hareketlerinde okutulamıyor
Kare barkod hareketlerinin giriş fişlerinde okutulup seri hareketinin otomatik oluşturulması ve çıkış fişlerinde kare barkod okutulduğunda seri numarası çıkışının yapılabilmesi sağlanmıştır.

Hatırlatma : Malzeme kartının birimler bölümünde barkod bilgisi girilirken kare barkod içerisinde 01 numarasıyla etiketlenmiş bilgi girilmelidir. Bu alan genelde ean13 barkodunun başına 0 eklenmesiyle oluşturulmuştur.
9 WINERP-23609 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSMYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura tarihi değiştirildiğinde irsaliye tarihi parametreye bağlı olarak uyarı vermeden otomatik değişmeli.
Fatura tarihi değiştirildiğinde irsaliye tarihinin kullanıcıya mesaj gelmeden otomatik olarak değiştirilmesi sağlanmıştır. Satınalma ve Satış Dağıtım Parametreleri'ne "Fatura Değiştirildiğinde İrsaliye Tarihi Otomatik Değiştirilecek=Hayır/Evet" parametresi eklenmiştir. Bu parametreye bağlı olarak L_FIRMPARAMS tablosunda;

CODE = 'SALES_AUTOCHGDESPDATE'
CODE = 'PURCH_AUTOCHGDESPDATE'

kolonları yer almaktadır.
10 WINERP-26261 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura listeleme ekranında faturaların ve e-Faturaların ayırt edilebilmesi için geliştirme yapılmalıdır.
Fatura listeleme ekranına faturaların ve e-Faturaların ayırt edilebilmesi için 'E-Fatura' kolonu eklenmiştir. 
11 WINERP-27306 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura İçerisinde Ödeme planı sadece malzeme için zorunlu alan seçilmesine rağmen indirim ve masraf içinde zorunlu alan kontrolü yapıyor.
Fatura içerisinde ödeme planı sadece malzeme için zorunlu alan seçilmesine rağmen indirim ve masraf için de zorunlu alan kontrolü yapılıyordu, düzeltildi.
12 WINERP-23709 TIGER ENTERPRISETIGER PLUS Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım emirleri yazdırılırken satır sayısını da yazdırabileceğimiz bir standart alan tasarımda olmalıdır
Dağıtım emirleri yazdırılırken satır sayısını yazdırabilmek için "Satır No" alanı standart alanlara eklenmiştir.
13 WINERP-24468 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım Emrinde sevk kontrolünde ilk önce cari risk, daha sonra stok ve sonra kampanya durumunu kontrol etmeli.
Dağıtım emri içerisinden sipariş aktarıldığında ya da malzeme seçildiğinde "Durum Kodu" alanına malzeme kartının durumu ile ilgili bilgiyi yazarken Satış ve Dağıtım parametrelerine eklenen;

Dağıtım Emri Sevk Kontrolü = (Stok + Cari Risk + Kampanya) veya (Cari Risk + Stok + Kampanya) parametresine bakılarak bilgi yazması sağlanmıştır.
14 WINERP-23707 TIGER ENTERPRISETIGER PLUS Satış ve Dağıtım
altalt Dağıtım Yönetim Raporları - Cari Hesap Malzeme Dağılımı Raporu
Dağıtım Yönetimi Raporları altındaki Cari Hesap Malzeme Dağılım Raporu listeleme şekline göre "Aynı Sayfaya-Ayrı Sayfaya" yazdırılabilsin.
Satış Dağıtım \ Dağıtım Yönetimi \ Cari Hesap Malzeme Dağılımı raporuna sayfa düzeni filtresi eklenmiştir. Bu filtre kullanılarak yeni bir kart raporlanmaya başlandığında farklı sayfaya geçmesi veya aynı sayfadan devam etmesi sağlanmıştır.
15 WINERP-25448 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Finans
altalt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Kredi kartı fiş basımında, Batch No ve Onay No forma yazdırılamıyor. Bu alanlar Alan Listesi'nde olmalı.
Kredi kartı fiş formunda standart alanlar arasına "Batch No." ve "Onay No." alanları eklenmiştir
16 WINERP-27577 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Finans
altalt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasadan fatura girişinde miktar alanında hesaplama aracı açılmıyor
Kasadan kesilen faturalarda miktar ve tutar alanlarında + ve - tuşu ile hesaplayıcının açılması sağlanmıştır.
17 WINERP-19481 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Finans
altalt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Ekstresi
Ekstrede fiş sıralamasının tarih ve saat kontrol edilerek yapılması isteniyor
Cari Ekstre'sinde fiş sıralamasının tarih ve saat kontrol edilerek yapılması sağlanmıştır. Tabloları sürüme göre güncelleme sırasında CFLINE tablosundaki FTIME kolonu ilgili modüllerdeki saat bilgisine göre update edilmektedir.
18 WINERP-26256 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Finans
altalt Ödeme/Tahsilat Raporları - Kapanmamış Faturalar
Kapanmamış Faturalar Raporu geçmiş dönem hareketlerinden devredilen kapanmamış faturaları da raporlayabilmeli
Ödeme tahsilat üzerinde devir yapıldığında Finans \ Ödeme - Tahsilat Raporları \ Kapanmamış Faturalar raporunda "Devir Hareketleri Listelensin : Evet / Hayır" parametresine bağlı olarak devirle gelen açılış fişindeki kapanmamış fatura satırlarının da raporlanabilmesi sağlanmıştır.
19 WINERP-10187 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
altalt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Seçilen E-Beyannameler toplu olarak https://ebeyanname.gib.gov.tr adresine aktarılabilmeli
E beyannamelerin gönderimi için otomatik olarak program içerisinden internet sayfasına giriş yapılabilmesi ve oluşan paketlerin aktarılabilmesi sağlanmıştır.Bu işlemlerin yapılabilmesi için gereken tanımlamalar:

1- Sistem işletmeninde Firma Tanımı -Detaylar - Mali Müşavir tabında "Kullanıcı Kodu - Parola- Şifre" bilgileri girilmiş olmalıdır.
2- Varsayılan internet browserının ayarlarından "Pop-Up blocker" kapatılmış olmalı. 
20 WINERP-24830 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
altalt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
E-Beyannamelerde öndeğer tasarımlar olmalı.
E beyannamelerde öndeğer tasarımlar yapılabilmesi ve bunların başka firmalarda kullanılabilmesi sağlanmıştır. Örnek bir öndeğer olarak KDV1 beyannamesi için default tasarım eklenmiştir.
21 WINERP-24832 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
altalt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Beyannamelerin Toplu Gönderiminin Yapılabilmesi İçin Sistemde Gereken Firma-Müşavir-Düzenleyen vb bilgilerin Tanımlanması
Beyanname gönderimlerin direkt yapılabilmesi için sistem işletmeninde firma detay bilgilerinde yer alan müşavir bilgileri kısmına kullanıcı-parola alanları eklenmiştir.
22 WINERP-25870 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
altalt UFRS İşlemler – Reeskont Düzeltmelerini Oluştur
Reeskont hesaplamalarının döviz türü dikkate alınarak yapılması
Reeskont hesaplamalarının döviz türü dikkate alınarak yapılması sağlanmıştır.
23 WINERP-25875 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
altalt UFRS İşlemler – Reeskont Düzeltmelerini Oluştur
Satış reeskontlarının muhasebeden hesaplanması
Muhasebede yer alan satış muhasebe hesabının belirlenen dönem için bakiyesi ve ortalama vadesinin işleme tabi tutulmasıyla düzeltme kaydının oluşturulması sağlanmıştır.
24 WINERP-25889 TIGER ENTERPRISE Genel Muhasebe
altalt UFRS İşlemler – Reeskont Düzeltmelerini Oluştur
Belli bir vadenin altındaki faturalara reeskont hesaplatılmamasının parametrik olabilmesi
Belli bir vadenin altındaki faturalara reeskont hesaplatılmaması için Ticari sistem yönetimi -Parametreler - Satış ve Satınalma parametlerine " UFRS Reeskont İşleminde Dikkate Alınacak Gün Sayısı " seçeneği eklenmiştir.
25 WINERP-25883 TIGER ENTERPRISE Genel Muhasebe
altalt UFRS İşlemler – Stok Değerleme Düzeltmeleri
Stok tarafında SMM hesaplaması için UFRS maliyetinin hesaplanmasının ve takibinin yapılabilmesi - 2
Stok tarafında SMM hesaplaması için UFRS maliyetinin hesaplanmasının ve takibinin yapılabilmesi sağlanmıştır.
26 WINERP-25876 TIGER ENTERPRISE Genel Muhasebe
altalt UFRS İşlemler – *
Yeni TTK Özel Maliyetler amortisman takibi farkları
Özel maliyetler ve hakları şeklinde belirlenen VUK'a göre maddi olmayan duran varlık olup, UFRS ye göre maddi duran varlık olarak takip edilen kayıtlar için düzeltme kaydının oluşturulabilmesi sağlanmıştır.

27 WINERP-24580 TIGER ENTERPRISETIGER PLUS USYS
altalt Yönetim - Döküman Yönetim Sistemi
Sipariş ve faturaya birden fazla doküman eklenemiyor.
Sipariş fişleri ile faturalara birden fazla doküman eklenmesi sağlanmıştır.
28 WINERP-25873 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS USYS
altalt Kuruluş Bilgileri - Genel
Reiskont faiz oranlarının döviz bazında aylık girişinin yapılacağı tablo eklenecek.
Sistem işletmeni Kuruluş Bilgileri bölümüne Reeskont Faiz Oranları ile ilgili tablo eklenmiştir.
29 WINERP-22246   Mali Müşavir
altaltİşletme Defteri - Raporlar - Stok Listesi
MM Plus İşletme Defteri'nde Envanter Raporu olmalı.
MMPLUS İşletme defteri raporları arasına " İşletme Defteri Envanter Raporu " seçeneği eklenmiştir.
30 WINERP-25602 TIGER ENTERPRISE Malzeme Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Önceki dönemde hareket görmüş bir malzeme kartı yeni dönemde uyarı vermeden silinebiliyor.
İlgili bölüm seçilerek ya da boş devir yapıldığında önceki dönemde hareket gören tüm kartların bir önceki dönemde kullanımı kontrolünün yapılması sağlanmıştır. Update işlemi ile USEDINPERIODS kolonuna 1 yazılmaktadır.

UPDATE
LG_102_ITEMS
SET 
USEDINPERIODS = 1
WHERE 
(USEDINPERIODS = 0) AND (LOGICALREF IN (SELECT DISTINCT 
ITEMREF
FROM 
LG_102_01_DEMANDLINE
WITH(NOLOCK) 
WHERE 
(LINETYPE 4)

))
31 WINERP-27097 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Malzemeler
İçerisinde resim olan malzeme kartı Değiştir - Kaydet yapıldığında hata alınıyor.
İçerisinde resim olan malzeme kartı Değiştir - Kaydet yapıldığında hata alınıyordu, düzeltildi.
32 WINERP-25613 TIGER ENTERPRISE Malzeme Yönetimi
altalt Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri
Devir Fişine Excel'den Ctrl+C / Ctrl+V ile sabit kıymet kartı kopyalandığında "Malzeme Türü Uygun Değil" mesajı alınıyor.
Malzeme devir fişine excel'den kopyalama yapıldığında veya sabit kıymet kodu elle doğrudan yazıldığında malzemenin fiş içerisinde seçilebilmesi sağlanmıştır.
33 WINERP-22062 TIGER ENTERPRISE Malzeme Yönetimi
altaltİşlemler - Maliyetlendirme Servisi
Malzeme Kartının İlk Hareketi Sayım Fazlası Fişi olduğunda Maliyetlendirme Servisi veya COST işleminde Sayım Fazlası Fişindeki tutarlar dikkate alınmıyor.
Malzeme kartının ilk hareketi sayım fazlası fişi olduğunda maliyetlendirme servisi veya COST işleminde sayım fazlası fişindeki tutarlar dikkate alınmıyordu, düzeltildi.
34 WINERP-27021 TIGER ENTERPRISE Malzeme Yönetimi
altaltİşlemler - Standart Malzeme Maliyetleri Güncelleme
2.09.00.00 versiyonunda Standart Malzeme Maliyetleri Güncelleme yapılamamaktadır.
İşlem döviz kuruna bağlı olarak yeni döneme ait standart malzeme maliyetlerinin hesaplanmasındaki sorun giderilerek yeni dönemde standart işlem dövizli malzeme maliyetlerinin yeni kura göre oluşturulabilmesi sağlanmıştır.
35 WINERP-26849 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Malzeme Yönetimi
altalt Durum Raporları - Malzeme Ambar Durum Raporu
2.9 Versiyon geçişi sonrasında malzeme miktarları Malzeme Ambar Durum Raporu'nda hatalı geliyor.
2.09 versiyon geçişi sonrasında malzeme ambar durum raporunda miktar bilgileri hatalı listeleniyordu, doğru miktar bilgisinin gelmesi sağlandı.
36 WINERP-9650 TIGER2 Malzeme Yönetimi
altalt Durum Raporları - Malzeme Değer Raporu
Sayım fazlası fişi ile girişi yapılan malzeme için ortalama değer üzerinden değer hesaplanmıyor.
Malzeme Değer Raporu'nda sayım fazlası fişi ile girilmiş miktar ve tutarlar dikkate alınmıyordu, düzeltildi.
37 WINERP-26004 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Duran Varlık Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Sabit kıymet gider ataması yapıldığında gider kaydı için azalan amortisman yönteminde yıllık amortsiman yanlış hesaplanıyor.
Sabit kıymet gider ataması yapıldığında gider kaydı için azalan amortisman yönteminde yıllık amortsiman yanlış hesaplanıyordu, düzeltildi.
38 WINERP-26367 TIGER ENTERPRISE Duran Varlık Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Azeri mevzuatında amortisman hesaplamasında azalan bakiyeler yöntemi kullanıldığında geçmiş dönem bilgileri hesaba katılmıyor
Azeri mevzuatında amortisman hesaplamasında azalan bakiyeler yöntemi kullanıldığında geçmiş dönem bilgileri hesaba katılmıyordu, düzeltildi.
39 WINERP-27279 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Duran Varlık Yönetimi
altalt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Amortisman süresi dolan sabit kıymetin satışı yapıldığında satış yapılan aydan sonraki aylar için birikmiş amortisman hesaplanıyor.
Amortisman süresi dolan sabit kıymetin satışı yapıldığında satış yapılan aydan sonraki aylar için birikmiş amortisman hesaplanıyordu, düzeltildi.
40 WINERP-26009 TIGER ENTERPRISE Duran Varlık Yönetimi
altaltİşlemler - Toplu Amortisman/Değerleme Hesaplamaları
Sabit kıymete birden fazla fonksiyon arttırıcı gider atandığında 2. Giderden itibaren gidere ait yıllık amortisman toplu hesaplatıldığında yanlış hesaplıyor.
Sabit Kıymete birden fazla fonksiyon arttırıcı gider atandığında 2. giderden itibaren gidere ait yıllık amortisman toplu hesaplatıldığında yanlış hesaplıyordu, düzeltildi.
41 WINERP-26131 TIGER ENTERPRISE Üretim Kontrol
altalt Hareketler - Üretim Emirleri
Varyantlı malzeme için Gerçekleşen Miktar Girişi yapılırken ITMUNITA tablosunun tamamı SELECT edildiğinden performans sorunu (Yavaşlık) var.
Varyantlı malzeme için gerçekleşen miktar girişi yapıldığında ITMUNITA tablosunun tamamının SELECT edilmeden çalışması sağlanmıştır ve performans sorunu giderilmiştir.
42 WINERP-26503 TIGER ENTERPRISE Üretim Kontrol
altalt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim emrinde ve CTP'de yanlış iş istasyonu geliyor.
Operasyon kartında iş istasyonu grubu kullanılıp, üretim kontrol parametrelerinde, "üretim emri iş istasyonu önerisi : en erken bitirecek istasyon" seçildiğinde de üretim emrine ve CTP'ye doğru iş istasyonunun gelmesi sağlandı.
43 WINERP-4870 TIGER2 Talep Yönetimi
altalt Hareketler - Talep Fişleri
Talep fişinde günün tarihi yerine ileri bir tarih yazılıp talep fişi kaydediliyor. Fiş üzerinde F9-Kayıt Bilgisi'nde fiş tarihi geliyor. İşlem tarihi gelmeli.
Talep fişi üzerinden kayıt bilgisi kontrol edildiğinde fiş tarihinin değil işlemin kayıt tarihinin gelmesi sağlandı.
44 WINERP-26701 TIGER ENTERPRISE Talep Yönetimi
altalt Hareketler - Talep Fişleri
Talep fişinde proje kodu giriliyor.Talep fişi kaydedildiğinde "Fişte Proje Kodu Girilmemiş Satır(lar) Var" mesajı veriyor.
Talep fişinde proje kodu girilmesine rağmen "Fişte proje kodu girilmemiş satır(lar) var" uyarısı alınıyordu, sorun giderildi.
45 WINERP-12150 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Satınalma
altalt Hareketler - Verilen Siparişler
Siparişte tanımlı alan için girilen veri fiş kopyalandığında gelmiyor.
Tanımlı alan kullanılarak kaydedilen sipariş kopyalandığında tanımlı alandaki değer yeni fişe gelmiyordu, düzeltildi.
46 WINERP-15923 TIGER ENTERPRISE Satınalma
altalt Hareketler - Alım Faturaları
Negatif seviye kontrolü fatura çıkartılmak istendiği anda veriyor, irsaliye de çıkartılsın mı uyarısına evet dendiğinde negatif seviye kontrolü yapılmalı.
Negatif seviye kontrolü uyarısının fatura çıkartılmak istendiğinde bağlı irsaliyeler de çıkartılsın mı uyarısına evet denildiğinde yapılması sağlanmıştır. Bağlı irsaliyeler çıkartılmadığı durumda negatif seviye uyarısı alınmamaktadır.
47 WINERP-26167 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Satınalma
altalt Hareketler - Alım Faturaları
Fatura Listelerinde filtrelere "e-Fatura" filtresi eklenir.
Satınalma ve Satış Faturaları browserına, e-Fatura filtresi eklenmiştir; bu filtre ile e-Fatura olan ve e-Fatura olmayan faturalar ayırt edilebilecektir.
48 WINERP-24369 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Alınan Siparişler
Satış sipariş fişinde karma Koli satırları seçilip kayıt edildikten sonra sipariş fişi açıldığında Karma Koli ilişkili satırları bir bütün olarak gösteriyor.
Karma koli satırları ararda seçilip kaydedilen sipariş fişine tekrar girildiğinde, karma koli satırları düz bir şekilde bütün olarak listeleniyordu. Karma koli bazında grup gösterimi sağlandı.
49 WINERP-25825 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Alınan Siparişler
Satış sipariş fişine 4 farklı Karma Koli satırı eklenip fiş başlığına ödeme planı seçildiğinde birim fiyat bilgisi dolu olan satırların bir kısmında birim fiyatlar boşalıyor.
Sipariş fişi satırlarında karma koli girilmiş olması durumunda fiş başlığına ödeme planı seçildiğinde ana ürün ve detay satırlardaki bazı fiyat bilgileri siliniyordu.Birim fiyat güncellenecektir seçeneğine bağlı olarak hareket edilmesi sağlanmıştır.
50 WINERP-27761 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Alınan Siparişler
İşlem döviz kuru değiştirildiğinde işlem dövizi birim fiyatı güncellenmiyor.
Teklif / sipariş / irsaliye / fatura hareketlerinde işlem dövizi kuru değiştiğinde : işlem dövizi tutarları güncellenecek parametresi seçili iken fişin detaylar tabında değiştirilen id kuruna göre id tutarı güncellenmiyordu; düzeltildi.
51 WINERP-26102 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
İrsaliye faturalaması süresi irsaliye kesilmesi ardından 7 gündür. Uygulamada 8.gün için uyarı veriyor, irsaliye günü sayılmıyor. İrsaliye gününün sayılıp sayılmaması parametrik olmalı.
İrsaliye faturalama süresi kontrolünün irsaliye tarihi dahil yedi gün olarak yapılması sağlanmıştır. 01.01.2011 tarihinde kesilen bir irsaliye en geç 07.01.2011 tarihinde faturalanmalıdır.
52 WINERP-19941 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Faturadaki düzenleme tarihi mali dönem içerisinde değilse fatura kaydedilmek istendiğinde "Düzenleme tarihi mali yıl içerisinde olmalıdır" uyarısı alınıyor.
Faturadaki düzenleme tarihi mali dönem içerisinde değilse fatura kaydedilmek istendiğinde "Düzenleme Tarihi Mali Yıl İçerisinde Değildir" uyarısı gelmektedir. "Tamam" ve "Vazgeç" seçenekleri kullanılarak faturanın kaydedilmesi veya vazgeçilip tekrar faturaya dönülmesi sağlanmıştır.
53 WINERP-24023 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Fiş içerisinde Birim Fiyat alanında F10 ile gelen seçim penceresinde Maliyetler hepsi gelmemeli Firmanın kullandığı maliyet yöntemi gelmeli.
Malzeme parametrelerine "Stok Maliyet Yöntemi Kullanımını Kısıtla" parametresi eklenerek; Fiş içerisinde birim fiyat alanında F10 ile gelen seçim penceresinde tüm maliyetlerin ya da yalnızca firmanın kullandığı maliyet seçeneğinin gelmesi sağlanmıştır.
54 WINERP-24287 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura yazdırılırken İrsaliye No(Satır) standart alanı eksik bilgi getiriyor.
Fatura yazdırılırken kullanılan "İrsaliye No (Satır)" alanına irsaliye numarasının tamamının getirilmesi sağlandı.
55 WINERP-24854 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Cscalc fonksiyonu ile vadesi bir sonraki mali yıl içinde olan çek ve senetler raporlanmıyor
Cscalc fonksiyonu ile vadesi bir sonraki mali yıl içinde olan çek ve senetler raporlanmıyordu, düzeltildi.
56 WINERP-26502 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Satış ve Satınalma Faturaları kopyalandığında banka işlem statüsü değeri cari hesaptaki öndeğere göre getirilebilir.
Satış ve Satınalma faturaları kopyalandığında, yeni oluşan faturanın "işlem statüsü" alanı değeri her durumda "işlem tamamlandı" olarak geliyordu, bu değerin cari hesaptaki öndeğere göre getirilmesi sağlanmıştır.
örneğin cari hesapta ilgili fatura için "Bankaya iletilecek" parametresi seçilmiş ise, kopyalama ile oluşturulan yeni faturalarda da o cari hesap için işlem statüsü alanı değeri "Bankaya iletilecek" olarak gelecektir.
57 WINERP-27299 TIGER ENTERPRISETIGER PLUS Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Satış Faturaları
Satış Faturaları Browser'ında, bir e-fatura kopyalandığında yenisi "e-fatura" işareti olmadan geliyor ve bu şekilde kaydedilirse, daha sonra e-fatura olarak seçilse de fatura numarası güncellenmiyor.
Satış Faturaları Listesi'nde (browser) bir e-fatura kopyalandığında yeni oluşan faturada "e-fatura" seçeneği işaretsiz geliyordu ve bu şekilde kaydedildiğinde daha sonra e-faturaya çevrilse de e-fatura numarası üretilemiyordu, sorun düzeltildi.
58 WINERP-24450 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
altalt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım emri içerisinde filtreleme yapılırken cari hesap kodu için detaylı filtre kullanıldığında kodun uzunluğuna göre belli bir sayıdan sonra filtreleme yapmıyor.
Dağıtım emri içerisinde cari hesap kodu için detaylı filtre kullanıldığında belirli bir uzunluktan sonra tüm cari hesaplara ait hareketleri getiriyordu, filtredeki cari hesaplara ait hareketleri getirmesi sağlandı.
59 WINERP-20169 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT Satış ve Dağıtım
altalt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetlerim
Satış Teklif Yönetimi Form Dizaynı İçinde Fiş Satır(2) Alanına Detay Bilgilerin Fazla Olması Durumunda Bir Sonraki Sayfaya Yazmıyor
Satış teklif yönetimi form dizaynı içinde fiş satır(2) alanında detay bilgi malzeme, detay bilgi (teklif satırı) bilgisinin fazla olması durumunda yaşanan sorun giderildi. bir sonraki sayfaya devam etmesi sağlandı.
60 WINERP-24359 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
altalt Malzeme Raporları - Ayrıntılı Satış Raporu
Farsça setlerde rapor çıktılarında sayfa sayısı 1'den fazla olsa dahi sayfa sayısı her zaman için 1 gelmekte.
Farsça setlerde rapor çıktılarında sayfa sayısı 1'den fazla olsa dahi her zaman için 1 gelmekteydi, düzeltildi.
61 WINERP-26715 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
altalt Fatura Raporları - Malzeme Satış Fiyat Analizi
Satış ve Satınalma Fiyat Analizi Raporları'nda İşyeri filtresi verildiğinde "Incorrect Syntax Near Or Prclistd.Divcodes.Like" hatası alınıyor.
Satış ve Satınalma Fiyat Analizi Raporları'nda işyeri filtresi verildiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
62 WINERP-26295 TIGER ENTERPRISE Finans
altalt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
İşlem dövizli (İD) bir alım faturası Yerel Para Birimi (YPB, TL) bir Gönderilen Havale ile kapatıldığında fatura vade tarihindeki kur ile değil havale tarihindeki kur İile kapatma yapmalı.
İşlem dövizli bir fatura yerel para birimli bir gönderilen havale ile kapatıldığında fatura vade tarihindeki kura göre değil, havale tarihindeki kura göre kapatma yapılması sağlandı.
63 WINERP-20077 TIGER ENTERPRISE Finans
altalt Ana Kayıtlar - Ödeme/Tahsilat Planları
Ödeme tahsilat plan kartı formül satırı olmadan tanımlandıysa başka bir firmaya Ödeme Tahsilat Üzerinden Devir işlemi yapıldığında ödeme planı siliniyor.
Ödeme tahsilat planı formül satırı olmadan tanımlanmışsa başka bir firmaya ödeme tahsilat üzerinden devir işlemi yapıldığında ödeme planının silinmemesi sağlandı.
64 WINERP-25445 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Finans
altalt Ana Kayıtlar - Çek/Senet Kartları
Devir çeklerinin FDA ile aktarılabilmesi isteniyor.
Devir Çek/Senetlerinin LogoConnect FDA ile aktarılabilmesi sağlandı.
65 WINERP-26143 TIGER ENTERPRISE Finans
altalt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasadan girilen toplu kayıt ekleme işleminde satırlarda farklı proje kodu girilmesine rağmen oluşan fişlerde fiş başlığındaki proje kodu görünüyor.
Kasadan toplu kayıt ekle ile oluşturulan fişlerde başlıktaki ve satırdaki proje kodları farklı ise satırdaki proje kodu yerine fiş başlığındaki proje kodu geliyordu, satırdaki proje kodunun gelmesi sağlandı.
66 WINERP-26420 TIGER ENTERPRISE Finans
altalt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Ekstresi
Cari Hesap Ekstresi'nde tarih filtresi verildiğinde, verilen tarihler arasında cari hesaba ait hareket yoksa önceki hareketleri getiriyor.
Cari Hesap ekstresinde tarih filtresi verildiğinde, verilen tarihler arasında cari hesaba ait hareket yoksa önceki hareketleri listeliyordu, düzeltildi.
67 WINERP-27261 TIGER ENTERPRISE Finans
altalt Çek/Senet Raporları - Müşteri Çek/Senetleri
Girişi yapılıp tahsil edilen çeklerde Müşteri Çek Senet Raporu'nda Ciro Edilen alanına banka bilgisi geliyor.
Müşteri Çek Senetleri Raporu'nda çek portföyden tahsil edildiğinde bazı durumlarda Ciro Edilen kısmında hatalı olarak banka hesap kodu bilgisi geliyordu. Portföyden tahsil edilen çeklerde banka hesap kodunun hatalı olarak listelenmesi engellenmiştir.
68 WINERP-26940 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Finans
altalt Banka Raporları - Banka Ekstresi
Kredi kartı iade fişi kredi kartı hesabı için banka ekstresi raporunda hatalı listeleniyor.
Kredi kartı iade fişi tahsil edildiğinde banka hesap ekstresinde hatalı listeleniyordu, ilgili tutarın borç ve alacak olarak doğru yansıtılması sağlandı.
69 WINERP-27022 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Finans
altalt Kasa Raporları - Kasa Hesap Özeti
2.09.00.00 versiyonunda bazı raporlarda navigator fonksiyonları görünmüyor.
2.09.00.00 sürümünde bazı raporlarda (Kasa Hesap Özeti, Kasa Ekstresi, Muhasebe Hesap Ekstresi) navigator fonksiyonları listelenmiyordu, düzeltildi.
70 WINERP-22340 TIGER ENTERPRISE Finans
altalt Döviz Raporları - Günlük Kur Listesi
Firma bazında database kullanımı olduğunda ve firma döviz tabloları ayrı İse Günlük Kur Listesi Raporu alınırken 'Invalid Object Name Lg_Exchange_fff' hatası alınıyor.
Firma bazında database kullanımı olduğunda ve firma döviz tabloları ayrı ise günlük kur listesi raporu alınırken hata alınıyordu, düzeltildi.
71 WINERP-21842 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Genel Muhasebe
altalt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
İndirilecek Kdv Listesine Filtre Eklenerek Listeleme Yapılabilmeli.
İndirilecek KDV Listesine işyeri filtresi eklenmiştir.
72 WINERP-20905 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Genel Muhasebe
altaltİşlemler - Muhasebeleştirme
Fatura entegrasyonunda muhasebe fişi satır açıklaması filtresinde sadece satır açıklaması seçildiğinde cari hesabın muhasebe fişi satır açıklaması boş gelmeli. Son satırın açıklaması geliyor.
Fatura muhasebeleştirilirken muhasebe fişi satır açıklaması filtre satırında fiş satır açıklaması seçildiğinde, cari hesap satırında faturadaki son satır açıklamasını getiriyordu. Cari hesap satırı için fatura satır açıklamasının taşınmayıp boş kalması sağlandı.
73 WINERP-27102 TIGER ENTERPRISE Genel Muhasebe
altalt Defter ve Dökümler - Defter-i Kebir
Defter-İ Kebir Raporu alındığında yuvarlamadan dolayı genel toplamlar hatalı görünüyor.
Defter-i Kebir Raporu'n yuvarlamadan dolayı genel toplamlar hatalı görünüyordu, düzeltildi.
74 WINERP-27264 TIGER ENTERPRISE Genel Muhasebe
altalt Defter ve Dökümler - Defter-i Kebir
Hesap hareket sayısı 1.000.000 'un üzerinde olduğunda Defteri Kebir raporunda Out Of Memory hatası alınıyor
Defter-i Kebir raporunun büyük datalar üzerinden alınması sırasında ortaya çıkan Out Of Memory sonunu giderilmiştir. Raporda yapılan düzenlemeler sonucu daha az memory kullanımıyla birlikte önemli ölçüde performan artışı da sağlanmıştır.
75 WINERP-6568 TIGER2 Genel Muhasebe
altalt Defter ve Dökümler - Yevmiye Defteri
LVF olarak dışarı aldığımız dosyayı yazdırırken 9999 sınırına takılıyoruz.
Program içerisinden ve report viewer ile ekrana alınan bir raporun sayfa sayı sınırının 9,999'dan 65,534'e arttırılması sağlanmıştır.
76 WINERP-25874 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
altalt UFRS İşlemler – Reeskont Düzeltmelerini Oluştur
TTK reeskont hesaplamasında kapanmış kapanmamış, bütün faturalar dikkate alınacak.
TTK reeskont hesaplamasında kapanmış-kapanmamış bütün faturaların dikkate alınması sağlanmıştır.
77 WINERP-21814 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Yönetim Karar Destek
altalt Ana Kayıtlar - Rapor Üretici
Firma devri yapıldığında, rapor üretici raporlarındaki kullanıcı yetkilerinin tekrar tanımlanması gerekiyor. Devredilen firmadaki rapor üretici yetkileri de yeni firmaya devredilmeli.
Firma devri yapıldığında, devredilen firmadaki rapor üretici yetkilerinin yeni firmaya devredilmesi sağlandı.
78 WINERP-25969 LOGOSTART (TR) Ticari Sistem Yönetimi
altalt Tanımlar - Finans Parametreleri
LogoStart Setinde, cari hesap kartındaki Adres/Semt/İl/İlçe bilgileri serbestçe değiştirilemiyor, Parametreye bağlanarak serbestçe değiştirilebilsin.
LogoStart ürününde Sistem İşlemleri \ Çalışma Bilgileri \ Cari Hesap başlığına "Cari Hesap ve Sevkiyat Adresi Semt/İlçe/İl/Ülke Girişi Serbest Yapılabilsin : Evet/Hayır" parametresi eklenmiştir, bu parametreye bağlı olarak adres girişlerinin serbest yapılabilmesi sağlanmıştır.
79 WINERP-27214 TIGER ENTERPRISE Ticari Sistem Yönetimi
altalt Tanımlar - Muhasebe Parametreleri
Muhasebe hesap kontrolü parametresi Kullanıcı uyarılacak seçilmiş ise fiş kaydederken "İşlemde Muhasebe Kodları Eksik.İşleme Devam Edilecek" Mesajı Alınıyor.
Fişlerde muhasebe kodları dolu olmasına rağmen işlemde muhasebe kodları eksik uyarısının gelmemesi sağlanmıştır. Fişlerde muhasebe kodları eksik değilse uyarı alınmamaktadır.
80 WINERP-27137 GO PLUS USYS
Go Plus setlerinde Servis Sistem İşletmeninden Başlatılacak seçeneği yok.
Go Plus setlerinde Sistem İşletmeni bölümünden Logo servisinin stop-start edilebilmesi sağlanmıştır.
81 WINERP-20400 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS USYS
altalt Yönetim - Kullanıcılar
Programa Farsça dil seçeneği ile girildiğinde yetki sorunu
Programa Farsça dil seçeneği ile girildiğinde de yetki kontrollerinin aktif olması sağlanmıştır.
82 WINERP-26052 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) USYS
altalt Yönetim - Kullanıcılar
Kullanıcının işyerine ait yetkileri kaldırılmış olmasına rağmen cari hesap - hareketler penceresinde işyerine girilmiş kayıtlar görüntüleniyor.
Kullanıcının işyerine ait yetkileri kaldırılmış olmasına rağmen Cari Hesap - Hareketler penceresinde işyerine girilmiş kayıtlar görüntüleniyordu, düzeltildi.
83 WINERP-20240 TIGER ENTERPRISE USYS
altalt Yönetim - Firmalar
Devirde ödemeli siparişin işlem dövizi (id) tutarı hatalı aktarılmakta.
İşlem dövizli ödemeli sipariş fişinin bir kısmı faturalanmış durumdayken devir yapıldığında, aktarılan ödemeli sipariş fişinin TL ve işlem dövizi tutarları arasındaki tutarsızlık giderildi.
84 WINERP-27292 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUS USYS
altalt Yönetim - Döküman Yönetim Sistemi
Microsoft SharePoint Server kullanımı sağlanmalı
Doküman yönetim sistemi için Microsoft SharePoint Server kullanımı desteği sağlanmıştır.
85 WINERP-22529 MYLOGOSTART, START USYS
altalt Yönetim - *
Logostart ürününde Lisans Yenileme uyarısı geldiğinde program açılmadığı için yenileme yapılamıyor.
Start ürününe sadece lisans yenileme yapabilmek için startsys.exe eklenmiştir. Startsys.exe çalıştırıldığında doğrudan lisans yenileme işlemi başlatılmaktadır.
86 WINERP-27750 TIGER ENTERPRISETIGER PLUSGO PLUSUNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INTGO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Dosya
altalt Öndeğerleme - Faturalar
Muhasebe kodu öndeğerleme servisinde performans sorunu yaşanıyor.
Muhasebe Kodu Öndeğerleme Servisinde Performans sorunu yaşanıyordu. Ticari Sistem Yönetim => Genel Muhasebe Parametrelerine "Muhasebe Kodları Öndeğerleme Servisinde Query Bellek Kullanımı: Terminalden Kullan/Sunucudan(Server) Kullan" seçeneği eklenerek yaşanan sorun giderildi.
87 WINERP-27555   Mali Müşavir
altalt Doküman Yönetimi - Doküman Yöneticisi
MMPLUS seti içerisinde yeralan MMYONET de Servisin stop edilmesi özelliği olmalı.
MMPLUS setinde yeralan MMYONET içerisinden Logo servisinin stop-start edilebilmesi sağlanmıştır.
88 WINERP-27565   Mali Müşavir
altaltİşletme Defteri - Raporlar - Aylık Mizan (Detaylı)
İşletme Defteri Aylık Mizan Raporu'nda hesaplar alt hesapları ile görüntülenebilmeli.
İşletme defteri Aylık Mizan Raporu'nun detay alt hesap (İkinci kırılımdan sonrakiler) bazında alınabilmesi sağlanmıştır.
89 WINERP-27024   Mali Müşavir
altaltİşletme Defteri - Raporlar - İşletme Hesap Özeti
İşletme Hesap Özeti'nde mükellefe ait rapor alındığında rapora aynı rakamlar geliyor, aynı mükellef raporlanıyor.
İşletme Hesap Özeti Raporu'nda listeleme sorunları (çift ekran görüntüsü, aynı mükellef bilgisinin sürekli raporlanması) yaşanıyordu, düzeltildi.
90 WINERP-26104 TIGER ENTERPRISE  
Cscalc2 fonksiyonu ile vadesi bir sonraki mali yıl içinde olan çek ve senetler, vade tarihleri sonraki yıl olarak girildiğinde raporlanmıyor.
Cscalc2 fonksiyonu ile vadesi bir sonraki mali yıl içinde olan çek ve senetler, vade tarihleri sonraki yıl olarak girildiğinde raporlanmıyordu, düzeltildi.
 
(8 oy)
Bu makale yararlı
Bu makale yararlı değil

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.