Bilgi bankası
Bilgi Bankası
ERP 2.12.00.00 Sürüm Duyurusu
Gönderen Bilgi Bankası on 10 February 2014 01:27 PM

19 Mart 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.12.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp://download.logo.com.tr adresinden ve bu dokümanda belirtilen bağlantılardan erişebilirsiniz.

2.12.00.00 sürümünde bazı altyapı düzenlemeleri yapıldığından, sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.

Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.

Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.

Genel Uyarılar : 

• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.
• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.
• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.
• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.
• Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir. 

1.88.xx.xx Versiyonuna Geçiş İçin Uyarılar : 

• 1.87.xx.xx versiyonunda muhasebe bağlantı kodlarını yeniden tanımlayıp, 1.88.xx.xx sürümüne versiyon değişimi yapacak olanların ” tabloları sürüme göre güncelleme “ işlemi öncesinde aşağıdaki queryyi tüm firmaları için ayrı ayrı çalıştırmaları gerekmektedir.

CREATE TABLE [dbo].[LG_XXX_ACCCODESTMP](
[FIRMNR] [int] NULL
) ON [PRIMARY]


1.8x.xx.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.8x.xx versiyonuyla birlikte programda performans arttırımı sağlamak amacıyla STFICHE, PRCLIST, PAYTRANS, L_LDOCNUM, KSLINES, EMUHACC, SRVCARD, CLCARD, INVDEF, SPECODES tablolarına yeni indexler eklenmiştir. “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi sırasında eklenecek yeni indexlerden dolayı güncelleme uzun sürebilir. Ayrıca yeni indexlerle birlikte veritabanı tarafında bu tablolarda tutulan bilgi sayılarına bağlı olarak bir büyüme olabilir.

• 1.8x.xx versiyonlarıyla birlikte yeni eklenen özelliklerden dolayı veritabanı tarafına yeni tablolar eklenmektedir. Banka kredi takibi, Kasa ve Bankada kur farkı hesaplaması ve Kasada döviz takip edilmesi gibi özelliklerle ilgili eklenen alanlara bilgi dokümanlarından bakılabilir.

• Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan kalkmıştır.1.84.00 versiyonundan itibaren tanımlı personel muhasebe kodları içeriğine göre entegrasyon yapılacaktır. Bu özellik IK 3.7.4. versiyonu ve sonrası için geçerli olacaktır. 

1.86.00.00 Versiyonuna Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.86.00.00 versiyonunda Logo-Garanti entegrasyonu ile, bankacılık işlemlerinin
Garanti Bankası hizmet sözleşmesinde yer alan yetkilendirmeye uygun olarak
gerçekleştirilmesi sağlanmıştır.Bu özelliğin çalışabilmesi için versiyon değişimlerinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın tüm terminallerde yüklü olması gerekmektedir.Versiyon değişiminden sonra sistem İşletmeni yada program çalıştırılmak istendiğinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın otomatik olarak yüklenmesini sağlayacak link açılacaktır. Bu linkin çalışabilmesi için terminallerde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Logo-Garanti Entegrasyonu kullanmayacak kullanıcıların Sistem işletmeni- Kullacılar- Eklenti Yetkilerin’den “Garanti Bankası(2009)” eklenti yetkisi kaldırılmalıdır.

• 1.86.00.00 versiyonu ile birlikte Connect versiyon değişimleri, kullanılan ticari paketin versiyon değişimleri ile birlikte yapılacak ve Logo Connect konfigurasyon bilgileri ticari sistem klasörüne kopyalanacaktır. Connect Hizmet sözleşmeleri güncelleneceğinden versiyon değişiminde ilgili terminalde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Detaylı bilgi için bu sürüme ait bilgi dokümanı incelenmelidir.

• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.

2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar :

  • Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identıty özelliğine dönüştürülmesi işlemi  Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.
  • 2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.
  • Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş view lar var ise bu viewslar silinmelidir.
  • Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.

2.12.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :

  • Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.
  • 2.12.00.00 sürümüyle birlikte ek paket ve ana paket kurulumları birleştirilip tek bir kurulum dosyası haline getirilmiştir. Kurulumm sırasında girilen anahtar değerlendirilerek ek paket veya ana paket olmasına göre kurulum gerçekleştirilmektedir.
 
ERP 19 Mart 2012 Sürümü
  Kayıt Nr Ürün Tanım ve Açıklama
1 WINERP-27554 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Ödemeli sipariş fişi ya da fatura içerisinde ödeme planı girmeden ödeme satırları manuel olarak değiştirildikten sonra fişi kaydedip tekrar değiştir ile girip tutar değiştirildiğinde ödeme satırları siliniyor.
Ödemeli Sipariş Fişi yada Fatura içerisinde Ödeme planı girmeden Ödeme satırları manuel olarak değiştirildikten sonra Fişi kaydedip tekrar değiştir ile girip tutar değiştirildiğinde ödeme satırları siliniyordu, Ticari Sistem yönetimi Satınalma ve Satış bölümüne eklenen parametre ile; 

Fatura/Sipariş tutarı değiştiğinde, kullanıcının oluşturduğu ödeme hareketleri 

Tekrar oluşturulsun 
Değişmesin 
Tutar farkı ( Satırlara dağıtılsın ) 
Tutar farkı ( İlk satıra dağıtılsın ) 
Tutar farkı ( Son satıra dağıtılsın ) 

Yapılması sağlanmıştır.
2 WINERP-13605 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Fiş içerisinde toplu varyant seçimi ekranında malzemeye ait miktar ve fiyat bilgisi isteniyor
Fiş içerisinde toplu varyant seçimi yapılan pencerede varyantlı malzemenin fiili stok - gerçek stok bilgisinin de listelenmesi sağlanmıştır.
3 WINERP-27950 TIGER ENTERPRISE Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Karekod barkod uygulamasında malzeme kartına barkod numarası barkod okuyucu ile okutulmalı
İlaç karekodu kullanan malzemelerde, malzeme kartındaki birimler sekmesinde bulunan barkod bölümüne doğrudan karekod okutularak sadece barkodun yazdırılabilmesi sağlanmıştır. Bu alana elle müdahale etmeye ihtiyaç kalmamıştır.
4 WINERP-28017 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Özel kod tanımları penceresinde eklenen kayıt sayısı görülebilsin
Özel Kod, Yetki Kodu, Grup Kodu vb pencerelerde alt kısma kayıt sayısı alanı eklenmiştir. Kayıt sayısı bölümünde ilgili pencerede listelenen kayıt sayısı gösterilmektedir.
5 WINERP-28212 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme browserında f9-malzeme hareketleri penceresinde rd fiyat ve rd tutar kolonları olmalıdır
Malzeme browserında F9 - Hareketler penceresinde RD Fiyat ve RD Tutar kolonlarınında listelenmesi sağlanmıştır.
6 WINERP-23324 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri
İrsaliyede var olan "kur tüm satırlar için güncellensin" seçeneği malzeme hareketlerine ve fişlerine de girilebilsin.
Fatura ve irsaliyede bulunan F9 - "döviz bilgileri girişi" penceresindeki "Kur tüm satırlar için güncellensin" seçeneğinin tüm malzeme fişlerinde kullanılabilmesi sağlanmıştır. 

Not : Bu özellik 19 mart 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; Go Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
7 WINERP-27579 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Ambar Sayımı
Ambar sayımı Excel'e aktarılabilmeli, Excel'den kopyalama yapılabilmeli
Ambar sayımının excel'e aktarılabilmesi ve excel'den kopyalanabilmesi sağlanmıştır. Ambar sayımı penceresine excel butonu eklenmiş olup bu butona basılarak ambar sayım kolonlarının excel'e aktarılabilmesi sağlanmıştır. Kullanıcı excel sayfasında gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra sayım miktarı kolonunu excel'den kopyalayıp ambar sayımı penceresine yapıştırarak ambar sayımına verilerin gelmesini sağlayacaktır.
8 WINERP-27744 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Duran Varlık Yönetimi
alt alt İşlemler - Toplu Amortisman/Değerleme Hesaplamaları
Rusya Mevzuatında amortisman hesaplaması defterden düşürme olmadan geçici olarak durdurulabilmeli ve daha sonra istendiğinde yeniden başlatılabilmelidir.
Rusya mevzuatında aylık amortisman hesaplaması yapılırken amortisman durdurma işlemi yapılarak istendiğinde yeniden başlatılabilmesi sağlanmıştır.
9 WINERP-27473 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim Emirlerinin yeni Türk ticaret Kanununa göre muhasebeştirilmesi yapılabilmelidir.
Üretim emirlerinin yeni Türk Ticaret Kanununa göre muhasebeleştirilebilmesi sağlanmıştır.
10 WINERP-18252 TIGER ENTERPRISE UNITY2 Planlama
alt alt Üretim Planlama - Malzeme İhtiyaç Planlama (MRP)
Varyantlı Mamule Ait Reçete Patlatılırken Varyantlı YM İhtiyaçlarındaki Varyantlar Da Oluşturulsun
Varyantlı mamul için MRP çalıştırılırken ihtiyaç duyduğu girdi varyantlarının da oluşturulabilmesi sağlanmıştır. Örneğin mamulde gri renkli gömlek için satış siparişi alınmış ancak varyantlı olan kumaş girdisinde gri varyantı henüz oluşturulmamış durumda ise MRP hesaplatılırken ihtiyaç duyulan girdi satırlarına ait eksik kalan varyantların da (gri kumaş varyantının) oluşturulabilmesi sağlanmıştır.
11 WINERP-14961 Tiger Enterprise (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Tiger Plus (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Talep fişi üzerinde çalışan bilgisi isteniyor. Bu bilgi fiş browser'ında ve raporlarda filtre olarak kullanılabilmeli.
Talep fişinde çalışan - personel bilgisinin girilebilmesi sağlanmıştır. Personel entegrasyonu olduğu zaman talep fişinde personel kodlarına ulaşılarak seçim yapılabilir. Ayrıca, personel bağlantısının olmaması durumunda da ilgili alan çalışan bilgisi olarak değişerek tanımlanan çalışan bilgisine göre listeleme yapılacaktır. Talep fişi browserlarında arama yapılabilecek şekilde düzenleme yapıldığı gibi raporlarda da filtre olarak eklenmiştir. 

Not: Bu özellik 19 Mart 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
12 WINERP-21225 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satınalma
alt alt Ana Kayıtlar - Tedarikçi Değerledirme Kriterleri
Tedarikçi değerlendirme kriterlerine kullanıcı tarafından yeni kriter eklenebilsin
Tedarikçi Değerlendirme Kriterlerine SQLINFO gibi formül tanımlanarak, puanı sistem tarafından hesaplanabilecek yeni kriterler eklenebilmesi sağlanmıştır.
13 WINERP-28577 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS Satınalma
alt alt Hareketler - Satınalma Sözleşmeleri
Satınalma Sözleşme penceresinde CTRL+F ile Cari hesap Kodu ve Cari hesap Ünvanı arama yapılabilmeli.
Satınalma sözleşme browserında CTRL+F ile Cari hesap Kodu ve Cari hesap Ünvanı girilerek arama yapılabilmesi sağlanmıştır.
14 WINERP-9838 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Siparişte tevkifat girilmek isteniyor
Sipariş fişlerinde tevkifat uygulamasının yapılabilmesi sağlanmıştır. Sipariş fişine tevkifatlı bir malzeme seçilmesi durumunda, öndeğer tevkifat oranları doğrultusunda uygulama yapılabildiği gibi sipariş detaylar bölümünde fişe özel parametre ayarlanması da yapılabilmektedir.
15 WINERP-26624 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Sipariş Fişi Satırlarının Data Girişi Sırasında Kolonlara Göre Sıralanabilmesi İsteniyor.
Sipariş fiş satırlarının fiş girişi sırasında belirli kolonlara göre ARTAN şekilde sıralanabilmesi sağlanmıştır. Sıralama yapılabilecek kolonlar aşağıda listelenmiştir; 
Kodu 
Açıklaması 
Varyant Kodu 
Varyant Açıklaması 
Miktar 
Birim Fiyat 
Dövizli Birim Fiyat 
Tutar 
Dövizli Tutar
16 WINERP-19752 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
İrsaliye satırında sipariş hareketi aktar dendiğinde gelen pencerede ctrl+f tuş kombinasyonu ile varyant kodu ve açıklaması aratılabilsin
İrsaliye veya fatura satırında sipariş hareketi aktar denildiğinde gelen pencerede CTRL+F ile varyant kodu, varyant açıklaması ve varyant özel koduna göre arama yapılabilmesi sağlanmıştır.
17 WINERP-26595 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Gerçek Durumuna Getirilmiş İrsaliyenin Durumu Tekrar Öneri Yapılabilir Mi?
Faturaya aktarılmamış gerçek durumundaki irsaliyenin öneri durumuna dönüştürülebilmesi sağlanmıştır.
18 WINERP-7490 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Faturada ticari işlem grubu değiştirildiğinde irsaliyede ve siparişte güncellensin
Sipariş-irsaliye-fatura bağlantısı yapılmış olan hareketlerden faturada ticari işlem grubu değiştirildiğinde irsaliye ve siparişteki bilgilerin de güncellenmesi sağlanmıştır. Bunun için satınalma ve satış parametrelerine " Faturanın Ticari İşlem Grubu Değiştirildiğinde İrsaliye / Sipariş Ticari İşlem Grubu : Güncellensin - Güncellenmesin " seçeneği eklenmiştir.
19 WINERP-24049 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Toptan satış faturasında satırda %100 indirim uygulandığında muhasebeleşme işlemi yapılamıyor.
Fatura Net toplamı " 0 " olan hareketlerin muhasebeleştirilmesi yapılamadığından ilgili hareket üzerinde F9 menü listesine " Muhasebeleşme İşareti Koy " seçeneği eklenmiştir. Bu şekilde girilmiş olan bedelsiz ya da % 100 indirim uygulanmış faturalara M işaretinin konulabilmesi sağlanmıştır.
20 WINERP-28269 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Barkod okuyucu ile aynı malzeme birden fazla okutulduğunda gelen tek satıra toplama özelliği hızlı giriş penceresinde de olmalı.
Hızlı giriş penceresinden barkod okutularak ürün girişi yapıldığında, bir ürün aynı fiyatla birden fazla okutulursa satırları birleştirebilmesi sağlanmıştır.
21 WINERP-28279 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Varyantlı malzemelerde sadece miktarı olan varyantlar gösterilebilsin
Fiş içerisinde varyantlı malzeme seçildikten sonra erişilen "Malzeme Varyantları" penceresine "Fiili Stok Miktarı : Negatif / 0 / Pozitif" filtresi eklenmiştir.
22 WINERP-28439 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
KDV Reeskontu hesaplamaya dahil edilmez ihmal edilir
KDV tutarının düşülmesi sonrasında kalan tutar üzerinden reeskont hesaplanması sağlanmıştır.
23 WINERP-27893 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetlerim
Satış teklif yönetiminde yer alan satış fırsat kaydı form olarak yazdırılabilmeli
Satış teklif yönetiminde yer alan satış fırsatlarının form olarak yazdırılabilmesi sağlanmıştır.
24 WINERP-18226 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART, START Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap kartı üzerinde ekstre gönder denildiğinde filtre tanımlanarak ekstre gönderilebilmeli.
Cari hesap kartı üzerindeki ekstre gönder-toplu ekstre gönder seçeneklerinde filtre penceresinin açılması ve burada seçeneklerin belirlenerek gönderim yapılabilmesi sağlanmıştır.
25 WINERP-19816 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap kartı içindeki telefon numarası alanları text alanı değil, alan numarası, telefon numarası ve dahili girebileceğim numerik alan olmalı
Cari hesap kartı iletişim bilgileri tabında yer alan telefon numarası alanları " Alan kodu - Numara - Dahili " veri girişi şeklinde düzenlenmiştir. 

26 WINERP-26632 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Risk Takibi Ve Aynı Zamanda DBS Risk Takibi Yapıldığında; DBS Risk Takibi Yapılan Faturalarda Cari Hesap Risk Takibi Yapılmamalı Ve Parametreye Bağlanılmalı.
Ödeme tipi DBS olan işlemlerin açık hesap riskini etkilememesi için,bu işlemlerde riski etkiler seçeneğinin kaldırılması sağlanmıştır.
27 WINERP-27806 Tiger Enterprise (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Tiger Plus (R.2012-2 Ek Paket Flag 468)Go Plus (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap İle İlgili İşlemlerin Yapılabileceği Bir Ekran Tasarlanmalı.

Cari hesaplar ile ilgili işlemlerin topluca bir ekrandan yapılabilmesini sağlayan " Cari Hesap İşlem Merkezi" özelliği eklenmiştir. 

Not:Bu özellik 19 Mart 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; Go Plus,Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
28 WINERP-28213 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap kartına 2. Unvan alanı eklenmelidir
Cari hesap kartlarına "Ünvanı 2" alanı eklenmiştir. Bu alana cari hesabın ikinci ünvan bilgisi yazılabilir.
29 WINERP-28658 Tiger Enterprise (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Tiger Plus (R.2012-2 Ek Paket Flag 468)Go Plus (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Faturanın belirlenen sürede kapatılmaması durumunda cari hesaba yapılacak işlemler durdurulmalı.
Cari hesap vade takibinin yapılabilmesi sağlanmıştır. Belirlenen kriterlere bağlı olarak cari hesapların kapanmamış borç kayıtları kontrol edilip, tutar aşımlarında yeni borç kayıtlarının girişi sırasında kullanıcını uyarılır. 

Not:Bu özellik 19 Mart 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; Go Plus,Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
30 WINERP-27986 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Finans
alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Hint kullanımı açık olduğunda cari hesap fişlerinde cari hesap bakiyesi görüntülenebilsin
İzle-Seçeneklerde "Kolon Hintleri Gösterilsin " seçeneği işaretli olduğunda cari hesap fişlerinde cari hesap bakiyesinin görüntülenmesi sağlanmıştır. Cari hesap fişleri ile ilgili veri girişinde borç ya da alacak kolonunun üzerine gelindiğinde cari hesabın bakiyesi ekranda listelenmektedir.
31 WINERP-9122 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS START Finans
alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Senet girişinde kefil sayısı artırılmalı
Senet bordrolarında yer alan kefil bilgisi girişi alanına ek olarak " Kefil 2 " seçeneği de eklenerek veri girişi arttırılmıştır.
32 WINERP-15238 Tiger Enterprise (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Tiger Plus (R.2012-2 Ek Paket Flag 468)Go Plus (R.2012-2 Ek Paket Flag 468) Finans
alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Banka Virman Fişinde İşyeri Satırda Olmalı
Banka virman fişi satırlarına işyeri bilgisi eklenmiştir, satırda banka hesabı değiştirilebildiği gibi istenilen işyerinin de seçilebilmesi sağlanmıştır. 
Muhasebeleştirilme aşamasında karşı hesap ayağı olarak kullanılması için muhasebe bağlantı kodlarında "Birim / İşyeri Muhasebe Kodları" seçeneği eklenmiştir. 

Not:Bu özellik 19 Mart 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
33 WINERP-27769 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Finans
alt alt İşlemler - Cari Hesap Kur Farkı Hesapları
Kur farkı işleminden doğan kur farkları hareket bazında raporlanabilmelidir.
Kur farkı işlemi çalıştırıldıktan sonra programda hesaplanan kur farklarının hangi hareketlerden kaynaklandığı bilgisi artık Log tablosunda listelenebilecektir. 

Kur farkı hesaplama penceresinde; 'Kur Farkı Veren Hareketleri Log Ekranında Göster ' filtresine bağlı olarak Kur farkı fişi kapatıldıktan sonra LOG penceresi açılmaktadır. 
34 WINERP-26776 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Finans
alt alt İşlemler - Cari Hesap İhtar işlemleri
Cari hesap ihtar işlemlerinde cari hesap kodu ya da ünvanına göre sıralama yapılabilmeli.
Cari hesap ihtar işlemlerinde gönderim sıralamasının cari hesap koduna göre yapılması sağlanmıştır.
35 WINERP-28481 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Finans
alt alt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Ekstresi
Ödemeli sipariş fişi satırları Cari Hesap Ekstresinde listelenmelidir.
Ödemeli sipariş fiş satırlarının cari hesap ekstresinde listelenebilmesi sağlanmıştır. Cari hesap ekstesi rapor filtrelerine eklenen "Sipariş Detayı : Evet / Hayır" seçeneğine bağlı olarak sipariş fiş satırları raporda listelenebilmektedir.
36 WINERP-27472 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Muhasebeleştirme
SMM Mahsuplarının yeni Türk Ticaret Kanununa göre muhsebeleştirilmesi yapılabilmelidir.
SMM mahsuplarının yeni Türk Ticaret Kanuna göre muhasebeleştirilmesi sağlanmıştır.
37 WINERP-28400 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Ticari Sistem Yönetimi
alt alt Tanımlar - Satınalma Parametreleri
Müstahsil makbuzunda, brüt tutar / net tutar üzerinden borsa ve stopajın hesaplanması parametrik olsun.
Müstahsil Makbuzunda, Brüt Tutar / Net Tutar Üzerinden Borsa ve Stopajın hesaplanması parametreye bağlanmıştır. Satınalma parametrelerine "Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı : Brüt üzerinden - Net üzerinden " seçeneği eklenmiştir. Hesaplama tarih ve parametre kontrolü yapılarak düzenlenmektedir. (26.09.2011 tarihi öncelikle kontrol ediliyor.)
38 WINERP-29338 GO PLUS Ticari Sistem Yönetimi
alt alt Tanımlar - Satış ve Dağıtım Parametreleri
Faturalar öneri dumundayken yazdırılamasın parametresi olmalı.
Öneri durumundaki faturanın yazdırılamaması için GO PLUS programında Diğer İşlemler - Çalışma bilgileri - Fatura başlığı altına " Öneri Fatura Basımı: Evet- Hayır " seçeneği eklenmiştir.
39 WINERP-25964 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Ticari Sistem Yönetimi
alt alt Tanımlar - Muhasebe Parametreleri
Muhasebe Parametrelerinde "Muhasebe Hesap Kontrolü Yapılacak İşlemler" Parametresine Maliyet Dağıtım Fişleride Eklenmeli.
Muhasebe parametrelerinde yer alan "Muhasebe Hesap Kontrolü Yapılacak İşlemler" seçenekleri arasına maliyet dağıtım fişleri ile satış provizyon dağıtım fişleri de eklenmiştir.
40 WINERP-28467   Mali Müşavir
alt alt İşletme Defteri - Raporlar - İşletme Defteri (Gelir)
İşletme defteri gider raporunda mal alışı ve gider tutarları ayrı kolonlarda gösterilmelidir
İşletme Defteri Gelir ve İşletme Defteri Gider raporlarının kolon başlıklarında düzenleme yapılmıştır. İşletme Defteri Gelir-Gider raporunda olduğu gibi "Emtia Alış, Masraflar, Emtia Satış, Diğer Gelirler, Sabit Kıymet Satışı, Amortisman vb." kolonların defter türüne göre gelir ve giderde de ayrı listelenmesi sağlanmıştır.
41 WINERP-24403   Mali Müşavir
alt alt İşletme Defteri - Raporlar - Hesap Hareketleri
Mmplus işletme defterindeki hesaplanan ve indirilecek KDV raporlarında KDV matrahı da raporlanabilmeli
MMPLUS İşletme Defterinde yer alan Hesaplanan KDV ve İndirilecek KDV raporlarında KDV Matrahının da listelenmesi sağlanmıştır.
42 WINERP-27495   Mali Müşavir
alt alt İşletme Defteri - Raporlar - Genel Mizan (Detaylı)
İşletme defteri mizan raporlarında hareket görmeyen hesaplar listelensin/listelenmesin filtresi isteniyor.
İşletme Defterinde bulunan Genel Mizan(Detaysız) ve Genel Mizan(Detaylı) raporlarına " Hareket Görmeyenler : Listelenecek - Listelenmeyecek " filtre seçeneği eklenmiştir.
43 WINERP-9859   Navigator
alt alt Banka Fonksiyonları - BNACCALC
Bnaccalc İle Banka Kredileri Bilgileri de Getirilebilmeli
BNACCALC fonksiyonunda totType kısmına AccType = 2 ( Kredi hesabı) iken listeleme yapılacak şekilde Teminatsız Kredi seçeneği eklendi. 
Kredi hesapları için : 
1. Teminat senetleri 
2. Teminat çekleri 
3. Senet karşılığı kredi 
4. Çek karşılığı kredi 
5. Teminatsız Kredi
44 WINERP-24418 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Araçlar
alt alt Form Tanımlayıcı
Formlara satır başlığı alanı eklenmelidir
Form basımında başlık bilgilerinin her sayfaya basması sağlanmıştır. Başlık bilgisinin tüm sayfalarda listelenmesi için yeni tasarım eklendi.
45 WINERP-26596 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (içeri)
XML aktarımlarında Malzeme ile bağlı sorun olduğu zaman hata mesajındaki malzeme kodu eger ürün varyantlı ise Varyant Kodunu da içermesi gerekir.
Negatif seviye kontrolü yapıldığı durumda xml ile içeri alınan irsaliye aktarımında negatif seviyeye düşen varyantlı malzeme ve varyant bilgisinin izleme dosyasında listelenmesi sağlanmıştır.
46 WINERP-27287 LOGOSTART (TR) Üst Menü (ikonlar)
alt alt Menü
Logo Start'ın Menü Yapısında Kullanım Kolaylığı Sağlayacak Bir düzenleme Yapılmalı
Logo Start'ın menü yapısında kullanım kolaylığı sağlayacak arayüz düzenlemeleri yapılmıştır. 

Not: Bu özellik 19 Mart 2012 Tarihinde geçerli Logo Start LEM paketine sahip müşterilerimizde ve yeni Logo Start ürünü alan müşterilerimizde geçerli olacaktır.
47 WINERP-28974 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Üst Menü (ikonlar)
alt alt Günlük Kurlar
Mylogodan kur indirme kayıt bilgisi daha detaylı olmaldır
Mylogodan kur indirme işlemi gerçekleştirildiğinde günlük döviz kurları tablosunda yer alan kayıt bilgisinin detaylı listelenmesi sağlanmıştır. Bu amaçla, kayıt bilgisi penceresindeki açıklama alanı genişletilmiş, değişikliğin nasıl gerçekleştiği ve önceki - sonraki değerlerinin izlenmesi sağlanmıştır.
48 WINERP-26012 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Skonsol (Satış Konsolu)
alt alt Satış
Skonsol2 Ekranında Nakit Satış Ekranı Açıldığında Cursor Otomatik Olarak Barkod Satırında Konumlanmalı
SKONSOL2 de satış ekranları açıldığında (ön ödemeli satış- satış- sevkiyat) cursorun barkod alanına konumlanması sağlanmıştır.
49 WINERP-23295 TIGER ENTERPRISE Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzemeler \ Satılan Malın Maliyeti Muhasebe Bağlantı Kodlarında; Yetki Kodu, Grup Kodu ve Marka Kodu Alanlarına Girilen Bilgiler Kayıt Olmuyor.
Malzemeler \ Satılan Malın Maliyeti muhasebe bağlantı kodlarında Yetki Kodu, Grup Kodu ve Marka Kodu alanlarına girilen bilgiler kayıt olmuyordu, düzeltildi.
50 WINERP-30113 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme Kartı İçindeki Üretici Kodu Alanına Küçük Harf Karakteri Girilebilmeli
Malzeme kartı içerisindeki üretici kodu alanına küçük harf karakter girişi yapılabilmesi sağlanmıştır.
51 WINERP-20208 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Fiş Dökümleri ve Ekstreler - Hareket Dökümü
Malzeme hareketleri raporunda özellik filtresi kullanılarak varyantlı malzeme hareketleri listelenmiyor
Malzeme hareket dökümü raporunda varyantlı malzeme için özellik değeri filtresi girilip rapor alınmak istendiğinde "Raporlanacak Kayıt Bulunamadı " mesajı alınıyor ve listeleme yapılamıyordu, düzeltildi.
52 WINERP-8218 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Fiş Dökümleri ve Ekstreler - Giriş / Çıkış Toplamları
Giriş çıkış toplamları raporunda tarih aralığı verilip ambarlar birleştirilecek dendiğinde devreden kısmına P ve G giriş miktarının toplamını yazıyor
Giriş/Çıkış Toplamları Raporu, tarih aralığı verilip "Ambar toplamları: Birleştirilecek" filtresi ile alındığı zaman tek bir "Devreden" kolonu listeleniyor ve bu kolonda planlanan/gerçekleşen giriş miktarlarının toplamı yazıyordu. Düzeltildi.
53 WINERP-22900 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Fiş Dökümleri ve Ekstreler - Malzeme Ekstresi
Malzeme ekstresinde verilen tarih filtresinde hareket yoksa devreden durumu getirmiyor
Malzeme ekstresi alındığında rapor filtrelerinde verilen tarih öncesindeki fiili miktarın " ....tarih öncesi fiili stok " alanında listelenmesi sağlanmıştır.
54 WINERP-29550 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Maliyet Raporları - Ayrıntılı Maliyet Analizi
Bir sonraki döneme devir yapıldığında yüklenilecek KDV ile ilgili faturaların kalan miktarları maliyet raporuna yansıyor
İndirilmemiş alım faturaları devredilsin : evet seçeneği ile devir yapıldıktan sonra maliyet raporları alındığında,sadece yüklenilen kdv listesinde çıkması gereken bir önceki yıl tarihli alım faturaları maliyet raporlarında da listelenerek tutarları etkiliyordu.Raporlarda listelenmemesi ve tutarları etkilememesi sağlandı.
55 WINERP-29395 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - *
Miktar ve maliyet üzerinden devir işlemi yapıldığında, malzeme hareketlerinde konsinye giriş, konsinye giriş iade, konsinye çıkış, konsinye çıkış iade fişleri olduğu durumlarda hatalı devir yapılıyor.
Miktar ve maliyet üzerinden devir işlemi yapıldığında, malzeme hareketlerinde konsinye giriş, konsinye giriş iade, konsinye çıkış, konsinye çıkış iade fişleri olduğu durumlarda hatalı devir yapılıyordu, düzeltildi.
56 WINERP-26048 TIGER ENTERPRISE Duran Varlık Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Sabit Kıymet Kayıt Ekranında Yetki Kodu Boş Geliyor.
Sabit kıymet kayıtları için yetki kodu tanımlanmış bir kullanıcı satınalma faturasında" sabit kıymet kaydı ile ilişkilendir " dediğinde sabit kıymet kaydı ekranında yetki kodu boş geliyordu, düzeltildi.
57 WINERP-29876 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Duran Varlık Yönetimi
alt alt Hareketler - Sabit Kıymet İşlemleri
Zimmet fişinde çalışan grubu kodu seçildiğinde "Nncorrect syntax near..." hatası alınıyor
Sabit kıymet zimmet fişinde çalışan grubu seçilmek istendiğinde "Incorrect Syntax Near.." hatası alınıyordu, düzeltildi.
58 WINERP-28844 TIGER ENTERPRISE Planlama
alt alt Üretim Planlama - Malzeme İhtiyaç Planlama (MRP)
Varyantlı malzeme için üretim planlama (MRP) çalıştırıldığında hesaplama işlemi bitmiyor, döngüye giriyor
Varyantlı malzemeler için üretim planlama (MRP) çalıştırıldığında bazı durumlarda hesaplama işlemi bitmiyor, döngüye giriyordu. Hesaplamanın sağlıklı bir şekilde tamamlanabilmesi sağlandı.
59 WINERP-21641 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Satınalma faturasında seri no girişi penceresinde F9-seri numarası seç ile açılan pencerede ekle ile seri numarası üretilip hepsini seç yapıldığında hareket görmüş seri numaralarını da getiriyor. Hareket gören seri numaralar gelmesin.
Satınalma faturasında seri no girişi penceresinde F9-seri numarası seç ile açılan pencerede ekle ile seri numarası üretilip hepsini seç yapıldığında hareket görmüş seri numaralarını da getiriyordu, düzeltildi.
60 WINERP-21811 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Satınalma Faturasında Birim Fiyat Alanında "Son Satınalma Fiyatı / Bu Müşteriden" Seçildiğinde Birim Fiyat İçin İndirim Oranları Yanlış Geliyor.
Satınalma faturasında birim fiyat alanında "Son Satınalma Fiyatı / Bu Müşteriden" seçildiğinde birim fiyat için indirim oranları yanlış geliyordu, düzeltildi.
61 WINERP-26833 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
2.09.00 versiyon değişim sonrası daha daha önce kesilmiş müstahsil makbuzu tutarları değişiyor.
26.09.2011 tarihinden önce girilen kayıtlar için borsa payı brüt tutar üzerinden hesaplanmaya devam edilecektir. Bu bağlamda programda öncelikle 26.09.2011 tarihi, ardından hesaplama şekli parametresi kontrol edilecektir.
62 WINERP-27988 TIGER ENTERPRISE Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Müstahsil öndeğeri tanımlanması durumunda müstahsil makbuzunda borsa payı net tutar üzerinden hesaplanmıyor.
Müstahsil öndeğeri tanımlanması durumunda müstahsil makbuzunda borsa payı net tutar üzerinden hesaplanmıyordu, düzeltildi.
63 WINERP-29630 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Alınan hizmet faturası silindiği zaman STLINE tablosundaki satırların TRCODE=0 olarak update eden query gidiyor.
Dış ticaret modülünde olmayan bir faturaya ait hizmet faturası silindiği zaman STLINE tablosunda tüm hizmet satırları için TRCODE=0 olarak değiştiriyordu, düzeltildi.
64 WINERP-27458 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları
Kampanya tanımlarında v1 değişkeni kullanılması durumunda kampanyanın ilk satırı değer getirmiyor.
Kampanya kartı içerisinde V1 değişkeninden dönen fiyatı IF koşulu ile kontrol ederek fiyat getirildiğinde değer gelmiyordu, düzeltildi. 
65 WINERP-29866 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları
Kampanya kartı içerisinde IF fonksiyonu kullanılıyorsa v2 değişkeni alanında bir değer yoksa çalışmıyor.
Kampanya Kartı içerisinde IF fonksiyonu kullanılıyorsa V2 değişkeni alanında bir değer yoksa çalışmıyordu, düzeltildi.
66 WINERP-3683 TIGER ENTERPRISE Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Siparişte rezerve olan stok öneri irsaliyeye aktarılması durumunda bekleyen miktardan düşüyor,tekrardan serbest bırakılmış oluyor
Siparişte rezerve olan stok öneri irsaliyeye aktarılması durumunda bekleyen miktardan düşmemesi, tekrar serbest bırakılmaması sağlanmıştır.
67 WINERP-29050 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Devir işlemi sonrası konsinye fişlerinin hepsi aktarılmıyor.
Devir işlemi sonrası konsinye fişlerinin hepsi aktarılmıyordu. Konsinye irsaliyenin güncel ya da iade maliyet yöntemine göre iadesi varsa devir sırasında kalan malı aktarmıyordu, düzeltildi.
68 WINERP-21384 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Satış faturasında kritik fiyat kontrolü olduğunda satın alma fiyatını kontrol ederken fiyat farkı faturası tutarı da hesaplamaya dahil edilsin
"Satış Birim Fiyatı Son Satınalma Fiyatının Altına Düşerse" parametresine bağlı olarak çalışan kritik fiyat kontrolünde satınalma fiyatının, fiyat farkı faturalarını da dikkate alarak kontrol edilmesi sağlanmıştır.
69 WINERP-24555 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS MYLOGOSTART, START Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Malzeme kartında girilen açıklama 2 alanını fatura form tasarımına getiremiyoruz, standart alan çalışmıyor.
Malzeme kartlarında girilen Açıklama 2 alanındaki değerlerin fatura formuna standart alanlardan seçim yapılarak yazdırılabilmesi sağlanmıştır.
70 WINERP-27928 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Kullanıcı Detaylarında Dil Seçimi Öndeğer Farsça Olduğunda Fatura Net Toplam Yazı ile Alanında Doğru Değerler Basılmıyor.
Kullanıcı detaylarında dil seçimi öndeğer farsça olduğunda " Fatura Net Toplam Yazı ile " alanında doğru değerler basılmıyordu, düzeltildi.
71 WINERP-29036 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Satış faturasında F9-Parçalı/Ortalama Ödeme penceresinde 2 farklı kredi kartı ödeme planı uygulandığında 2.kredi kartı bilgileri listelenmiyor.
Faturada parçalı ödeme seçeneğinde kredi kartı işlemi seçilerek iki farklı bankadan giriş yapılmak istendiğinde ikinci bankanın geri ödeme planı seçilemiyordu, düzeltildi.
72 WINERP-17156 TIGER2 Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Yaz mektup işleminde detaylı filtre ile cari hesaplar seçildiğinde tüm carileri listeliyor
Yaz-mektup seçeneğindeki "cari hesap kodu" filtresinde, detay filtre ile 10 dan fazla cari hesap seçildiğinde bütün cariler için listeleme yapıyordu, düzeltildi.
73 WINERP-21986 TIGER ENTERPRISE Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartı Üzerinde Hareketler Penceresinde Listelenen Kredi Kartı Fişine İncele İle Girildiğinde Satış Elemanı Listelenmiyor.
Cari hesap kartı üzerinden açılan hareketler penceresinde listelenen kredi kartı fişine incele ile girildiğinde satış elemanı listelenmiyordu, düzeltildi.
74 WINERP-29298 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap emanet malzeme durumu master database'de çalışıyor ancak firma database'inde çalışmıyor.
Cari hesap emanet malzeme durumu master database'de çalışıyor ancak firma database'inde çalışmıyordu. 

Farklı database kullanımı olduğunda sorun yaşanıyordu, düzeltildi.
75 WINERP-26909 TIGER ENTERPRISE Finans
alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Cari hesap kartı içerisinde döviz türü farklı ise, kredi kartı fiş tahsilatı penceresinde işlemler YTL olmasına rağmen farklı dövizlerle görünüyor
Cari hesap kartı içerisinde döviz türü TL dışında bir para birimi olduğunda cari hesap için girilen TL kredi kartı fişi tahsil edilirken tahsilat penceresinde listelenen tutar ile banka fişine yansıyan tutarlar hatalı gözüküyordu, düzeltildi.
76 WINERP-4914 TIGER2 Finans
alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Bankada eklenen kur farkı fişi muhasebeleştirildiğinde muhasebeye kur farkı fişi yerine mahsup oluşturuyor
Bankadan eklenen kur farkı fişi muhasebeleştirildiğinde mahsup fişi oluşturuluyordu, kur farkı fişi oluşması sağlandı.
77 WINERP-29996 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT Finans
alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
İthalat bağlantısı yapılmış serbest meslek makbuzu çıkarılmasına rağmen ithalat tarihçesinden silinmiyor.
İthalat bağlantısı yapılmış Serbest Meslek Makbuzu çıkarılmasına rağmen ithalat tarihçesinden silinmiyordu, düzeltildi.
78 WINERP-29463 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Finans
alt alt İşlemler - Cari Hesap Kur Farkı Hesapları
Eski Sürümde Hesaplanan Kur Farkları 2.11 Sürümünde Dikkate Alınmadan Tekrar Hesaplanıyor
Eski sürümlerde hesaplanan kur farkları 2.11 sürümünde hesaplamada dikkate alınmıyordu.Eski sürümde eklenen kur farklarının hesaplamaya katılması sağlandı.
79 WINERP-11952 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Muhasebeleştirme
Toplu muhasebeleştirme sonrasında oluşan mahsup fişi muhasebeleşen fişlerden biri değiştiğinde siliniyor fakat diğer değiştirilmeyen fişlerde "m" işareti silinmiyor..
Toplu muhasebeleştirme sonrasında oluşan mahsup fişi muhasebeleşen fişlerden biri değiştiğinde siliniyor fakat diğer değiştirilmeyen fişlerde "m" işareti silinmiyordu, düzeltildi.
80 WINERP-29855 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR) Genel Muhasebe
alt alt Hesap Durumları - Genel Mizan
Genel Mizan Raporu ile İki Tarih arası mizan raporu alındığında toplamlar birbirini tutmuyor.
Hesap kodu alanında boşluk karekteri varsa Genel Mizan ile İki tarih arası mizan raporu alındığında toplamlar birbirini tutmuyor. 
81 WINERP-29419 TIGER ENTERPRISE Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - Muavin Defter
Oracle veritabanı kullanıldığında tanımlı alanlarda sorun oluyor
Oracle veritabanında rapor/form tasarımlarındaki bazı tanımlı alanlara erişimde sorun oluyordu, sorun olmadan erişilebilmesi sağlandı.
82 WINERP-28890 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - Defter-i Kebir
2.10 Versiyonda Defteri Kebirde Aynı Yevmiye Madde Numaraları Satırları Birleştirmiyor.
2.10 versiyonda Defter-i Kebirde aynı yevmiye madde numaraları satırları birleştirmiyordu, düzeltildi.
83 WINERP-12241 TIGER ENTERPRISE USYS
alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Kullanıcı İşlem Yetkilerinden Kilitle Kiliti Kaldır Yetkileri Alınmış Olsada Çek Senet Bordroları Ve Banka Fişlerinden Kullanıcı İlgili Browserlarda Kayıtlara Kilit İşlemlerini Yapabilmektedir.
Kullanıcı işlem yetkilerinden kilitle - kiliti kaldır yetkileri alınmış olsada, çek senet bordroları ve banka fişlerinde kullanıcı ilgili browserlardan kayıtlara kilit işlemlerini yapabilmekteydi, yetkisi doğrultusunda işlem yapamaması sağlanmıştır.
84 WINERP-23969 TIGER ENTERPRISE USYS
alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Sistem İşletmeni - Kullanıcı Yetkilerinde Satış Faturaları - Ekle Yetkisi İçinde "Dağıtım Şablonu Uygula" Yetkisi Yok ise Fatura İçerisinde F9 Menüde Ek indirimler Gelmiyor.
Sistem İşletmeni - Kullanıcı Yetkilerinde Satış Faturaları - Ekle yetkisi içinde "Dağıtım Şablonu Uygula" yetkisi yok ise fatura içerisinde F9 Menüde Ek indirimler gelmiyordu, düzeltildi.
85 WINERP-29690   Mali Müşavir
alt alt İşletme Defteri - Dönem Tanımları
Mm Plus işletme defterinde mükellef penceresinde çalışma dönemi bilgisi değiştirilemiyor.
Mm Plus işletme defterinde mükellef penceresinde çalışma dönemi bilgisi değiştirilemiyordu, düzeltildi.
86 WINERP-28359 TIGER ENTERPRISE Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (içeri)
Satış siparişleri veri aktarımı (içeri) ile alındığında "hata (20): kullanıcının yetkisi yok" mesajı alınıyor
Kullanıcının verilen siparişlere yetkisi yoksa, alınan siparişleri xml ile içeri aktarmak istendiğinde "Kullanıcının Yetkisi Yok" hatası alınıyordu, hata alınmadan aktarım yapabilmesi sağlandı.
87 WINERP-25752 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Üst Menü (ikonlar)
alt alt Zamanlanmış Görevler
Sabit dizin seçerek kaydedilen bir zamanlanmış görevde ikinci işlemden itibaren sabit dizin ve sabit dosya adı seçeneği işareti kalkıyor
Sabit dizin ve sabit dosya adı verilerek tanımlanmış olan devam eden zamanlanmış görevlerde ilk işlemden sonra gerçekleşen tüm işlemler belirlenen dizine kaydedilemiyordu, düzeltildi.
88 WINERP-29299 TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS Üst Menü (ikonlar)
alt alt Zamanlanmış Görevler
Zamanlanmış görevlerde bağlı kullanıcılarda hiçbir kullanıcı gözükmüyor.
Programa login olan kullanıcılar veritabanından izlenemiyor, kullanıcı sayısı kontrolü yapılırken zamanlanmış görevlerdeki "bağlı kullanıcılar"da hiçbir kullanıcı listelenemiyordu. Bu bölümde tüm kullanıcılar için sadece Logo kullanıcısı yazılarak listeleme yapılması sağlanmıştır.
89 WINERP-29056 TIGER ENTERPRISE Üst Menü (ikonlar)
alt alt Çalışma Tarihi Sabitle
Miladi takvim dışındaki takvimlerde tarih filtrelerinde ve tarih seçim alanlarında "Bugün" seçildiğinde miladi olarak bugün tarihine gidiyor. İlgili takvim gününe gitmelidir.
Miladi takvim dışında bir takvimde "Bugün " seçildiğinde ilgili takvime ait bugün seçeneğine giderek çalışması sağlanmıştır.
 
(8 oy)
Bu makale yararlı
Bu makale yararlı değil

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.