Bilgi bankası
Bilgi Bankası: Logo Ürünleri
2.13.00.00 ERP Sürüm Duyurusu
Gönderen Bilgi Bankası on 10 February 2014 01:30 PM
 21 Mayıs Mart 2012 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.13.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp://download.logo.com.tr adresinden ve bu dokümanda belirtilen bağlantılardan erişebilirsiniz.
2.13.00.00 sürümünde bazı altyapı düzenlemeleri yapıldığından, sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.
Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.
Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.
 
 
Genel Uyarılar : 

• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.
• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.
• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.
• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.
• Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir. 

1.88.xx.xx Versiyonuna Geçiş İçin Uyarılar : 

• 1.87.xx.xx versiyonunda muhasebe bağlantı kodlarını yeniden tanımlayıp, 1.88.xx.xx sürümüne versiyon değişimi yapacak olanların ” tabloları sürüme göre güncelleme “ işlemi öncesinde aşağıdaki queryyi tüm firmaları için ayrı ayrı çalıştırmaları gerekmektedir.

CREATE TABLE [dbo].[LG_XXX_ACCCODESTMP](
[FIRMNR] [int] NULL
) ON [PRIMARY]


1.8x.xx.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.8x.xx versiyonuyla birlikte programda performans arttırımı sağlamak amacıyla STFICHE, PRCLIST, PAYTRANS, L_LDOCNUM, KSLINES, EMUHACC, SRVCARD, CLCARD, INVDEF, SPECODES tablolarına yeni indexler eklenmiştir. “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi sırasında eklenecek yeni indexlerden dolayı güncelleme uzun sürebilir. Ayrıca yeni indexlerle birlikte veritabanı tarafında bu tablolarda tutulan bilgi sayılarına bağlı olarak bir büyüme olabilir.

• 1.8x.xx versiyonlarıyla birlikte yeni eklenen özelliklerden dolayı veritabanı tarafına yeni tablolar eklenmektedir. Banka kredi takibi, Kasa ve Bankada kur farkı hesaplaması ve Kasada döviz takip edilmesi gibi özelliklerle ilgili eklenen alanlara bilgi dokümanlarından bakılabilir.

• Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan kalkmıştır.1.84.00 versiyonundan itibaren tanımlı personel muhasebe kodları içeriğine göre entegrasyon yapılacaktır. Bu özellik IK 3.7.4. versiyonu ve sonrası için geçerli olacaktır. 

1.86.00.00 Versiyonuna Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.86.00.00 versiyonunda Logo-Garanti entegrasyonu ile, bankacılık işlemlerinin
Garanti Bankası hizmet sözleşmesinde yer alan yetkilendirmeye uygun olarak
gerçekleştirilmesi sağlanmıştır.Bu özelliğin çalışabilmesi için versiyon değişimlerinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın tüm terminallerde yüklü olması gerekmektedir.Versiyon değişiminden sonra sistem İşletmeni yada program çalıştırılmak istendiğinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın otomatik olarak yüklenmesini sağlayacak link açılacaktır. Bu linkin çalışabilmesi için terminallerde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Logo-Garanti Entegrasyonu kullanmayacak kullanıcıların Sistem işletmeni- Kullacılar- Eklenti Yetkilerin’den “Garanti Bankası(2009)” eklenti yetkisi kaldırılmalıdır.
• 1.86.00.00 versiyonu ile birlikte Connect versiyon değişimleri, kullanılan ticari paketin versiyon değişimleri ile birlikte yapılacak ve Logo Connect konfigurasyon bilgileri ticari sistem klasörüne kopyalanacaktır. Connect Hizmet sözleşmeleri güncelleneceğinden versiyon değişiminde ilgili terminalde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Detaylı bilgi için bu sürüme ait bilgi dokümanı incelenmelidir.
• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.
2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar :
  • Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identıty özelliğine dönüştürülmesi işlemi Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.
  • 2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.
  • Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş view lar var ise bu viewslar silinmelidir.
  • Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.
2.12.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
  • Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.
  • 2.12.00.00 sürümüyle birlikte ek paket ve ana paket kurulumları birleştirilip tek bir kurulum dosyası haline getirilmiştir. Kurulumm sırasında girilen anahtar değerlendirilerek ek paket veya ana paket olmasına göre kurulum gerçekleştirilmektedir.
2.13.00.00. Versiyonuna Özel Uyarılar :
  • 2.13.00.00 sürümü ile birlikte  ürünlerimizin veritabanına eklediği kayıtlar bir anahtar ile şifrelenmeye başladı. Bu anahtar sayesinde veritabanına ürünlerimiz ve araçlarımız (Logo Objects, Logo Object Designer ve XML) ile eklenen kayıtlar, farklı yöntemler kullanılarak eklenen kayıtlardan ayırt edilebiliyor. Dış ortamdan eklendiği anlaşılan kayıtlar için uygulamalarımızda bu sürüm için herhangi bir engelleme yapılmamıştır. Sadece kayıtların dış ortamdan geldiği ilgili kayıt browser’ında farklı şekilde (üzeri çizili olarak) gösterilerek ayırt edilmiştir.
  • Oracle veritabanı kullanan firmalarda bu versiyon kullanılmamalıdır. Oracle veritabanı kullanan firmalar için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Logo BI Basic ürünleri 20 Mart 2012 tarihinden itibaren ana paket ve geçiş paketleri ile birlikte bundle olarak sunulmaktadır. Uygulamanın setupları 2.13.00.00 sürümü ile birlikte yeniden düzenlenerek otomatik kurulur olması sağlandı. Bundle BI Basic ürünü hakketmiş bir ana paket veya geçiş paketi kurulumu sırasında BI Basic ürünü de otomatik olarak kurulabilmektedir.  Logo BI yükleme detayları için güncellenen yükleme dokümanından (Yükleme Dökümanı) yararlanabilirsiniz.
  • İK programları ile entegrasyon kurulduğu durumlarda hem İK programının hem de ERP programının sürümleri 2.13.00.00 olmalıdır, sürüm farklılığı olmamalıdır.
  • 2.12.01.00 ara sürüm içeriğine ait maddeler de hatırlatma amaçlı olarak madde listesinin sonuna eklenmiştir. 
ERP 21 Mayıs 2012 Sürümü
 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1
WINERP-12031
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Program ilk açıldığında browserlar'da cursor en son kayıta konumlanmalı.
Program ilk kez açıldığında browserlarda cursor'ın en son kayıda konumlanması sağlanmıştır.
2
WINERP-28633
TIGER ENTERPRISE (R.2012-3 Ek Paket Flag 469) TIGER PLUS (R.2012-3 Ek Paket Flag 469) GO PLUS (R.2012-3 Ek Paket Flag 469)
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme kartlarında da kilitleme işlemi yapılabilsin.
Malzeme kartlarında da kilitle / kilit kaldır işleminin yapılabilmesi sağlanmıştır. Bunu gerçekleştirebilmek için malzeme kartları F9 menüsüne kilitleme ve kilit kaldır ile ilgili seçenekler eklenmiştir. 

Not: Bu özellik 21 Mayıs 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
3
WINERP-30067
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Tanımlı fiyat kartları cari hesap kriteri verilmiş olsa da diğer malzeme fişlerinde de çalışmalı
Tanımlı fiyat kartlarında cari hesap kriteri girilmiş olsa da malzeme fişlerine çağrılabilmesi sağlanmıştır. Bu çalışma şekli için Ticari Sistem Yönetimi -Tanımlar - Malzeme Yönetimi parametreleri arasına "Malzeme Fişlerinde Fiyat Kartları Cari Hesap Koşulu Dikkate Alınacak : Evet - Hayır" seçeneği eklenmiştir.
4
WINERP-30351
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2 GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR)
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Gözlük sektörüne yönelik karekod uygulaması programda olmalıdır
Optik sektörüne yönelik karekod uygulaması için programda düzenlemeler yapılmıştır. Bu kapsamda giriş ve çıkış fişlerinde malzeme hareketlerinin karekod okutularak yapılabilmesi sağlanmıştır. Buna ilave olarak, 2.13.00.00 sürümüyle karekod boyutunun küçültülerek 1cm x 1cm boyutlarında karekod bastırılabilmesi sağlanmıştır. Karekod yazdırılırken tasarımda tarih için 17 veya 11 seçilebilmektedir; ilaç karekodu için 17, optik karekodu için 11 kullanılmaktadır.
5
WINERP-25892
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Sadece UFRS amortisman tablolarını etkileyen sabit kıymet giderlerinin girilebilmesi sağlanmalı (faiz giderler vs. gibi.)
Sabit Kıymet Kayıtlarına TFRS Sabit Kıymet Değer Düşüklüğü / Artışı tutarlarının girilmesi sağlandı.
6
WINERP-28893
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Sabit kıymet değer düşüklüğü/artışı değerlenmiş tutar üzerinden yapılmalı.
Azerbaycan ve Rusya Mevzuatlarında sabit kıymet kayıdı üzerinden "Değer Artışı/Değer Düşüklüğü" alanından girilen değer artışı tutarının "Girilen Ekspertiz Değeri - Amortisman Net Defter Değeri" şeklinde hesaplanması sağlandı. 

7
WINERP-28460
TIGER ENTERPRISE
Planlama
alt alt Üretim Planlama - Siparişe Teslim Tarihi Ataması (CTP)
CTP hesaplanması sırasında iptal edilmiş üretim emirlerine ait planlanan fişler dikkate alınmamalı.
CTP hesaplanması sırasında iptal edilmiş üretim emirlerine ait planlanan fişlerin dikkate alınmaması sağlanmıştır. 

Not : Bu özellik çalışma algoritmasından dolayı "(7) Karşılanan Planlanan Girişler Çıkarılacak" seçeneğiyle beraber çalışmayacaktır.
8
WINERP-30193
TIGER ENTERPRISE
Maliyet Muhasebesi
alt alt Ana Kayıtlar - Genel Gider Kartları
Genel giderler gruplanarak üretim emrinde genel gider grubuna göre detay görülebilmeli.
Genel gider kartlarının gruplanabilmesi için genel gider kartları içerisine "grup kodu" combo box'ı eklenmiştir. Genel gider kartı grup kodlarının tanımları ticari sistem yönetimi" "genel gider grupları" başlığı altından yapılabilmektedir.
9
WINERP-29935
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Gridlerde fixed kolonun çift tıklama ile işaretlenebilir olduğunu anlaşılabilir kılacak bir geliştirme yapılmalı.
Browser pencerelerinde seçilebilir olan kayıtların yanındaki kolonun check işareti atılabilir kutucuk görünümünde olması sağlanmıştır.
10
WINERP-19436
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Sabit kıymet alımı yapıldığında, eğer indirim satıra veya genele yapılmış ise sabit kıymet kaydına indirimli tutar yansımalı.
Alım işlemlerinde sabit kıymet ilişkilendir penceresinde sabit kıymet alım değerinin faturadaki satır ve genel indirim dikkate alınarak oluşturulması paremetrik olarak sağlanmıştır. Duran varlık yönetimi parametrelerine "Sabit Kıymet Alımı Sırasında Oluşan Sk Kayıdı Değerine İndirimler Yansıtılacak" Evet /Hayır eklenmiştir.
11
WINERP-22777
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Satış sipariş fişi üzerinde F9-barkod yaz filtrelerine malzeme kodu filtresi ve etiket basım sayısı eklensin. (Fatura - irsaliye ve tüm malzeme fişlerinde de...)
Fişler üzerinden barkod yazdırılırken gelen seçeneklere "fiş satırları listelensin : evet / hayır" filtresi eklenmiştir. Bu seçenek evet olarak belirtildiğinde ilgili fişe ait satırlar listelenmekte, bu satırlardan basılığ basılmayacağı, basılacak kopya sayısı vb. bilgiler değiştirilebilmektedir.
12
WINERP-24043
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Malzeme hareket fişleri kullanılarak malzeme kartlarına otomatik varyant ataması yapılması durumunda parametrelere göre varyant kartı açılsın.
Fiş içerisinden toplu varyant seçimi yapılarak yeni varyant oluşturulduğu durumlarda da malzeme kodunun ve malzeme açıklamasının varyant kartlarına yazdırılabilmesi sağlanmıştır.
13
WINERP-21754
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Tüm Çıkış fişlerinde (Satış ve diğer çıkışlar) seri/lot içeren bir hareket kopyalandığında seri/lot otomatik oluşturulsun.
Seri/lot takibi yapılan firmalarda, lot numarası olan fiş kopyalandığında yeni fiş için lot numarasının otomatik atanması sağlanmıştır.
14
WINERP-30066
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Sipariş fişi detaylarında girilen döküman izleme no alanı irsaliyede de olmalı.
Goplus ürününde fişlerde döküman izleme no alanı açılmıştır. Ayrıca siparişin irsaliye akatarımında (bire bir) bu alanın irsaliyeye aktarılması sağlanmıştır.
15
WINERP-26623
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Negatif seviyeye düşen malzemeler fişlerde farklı renkte listelensin
Malzeme kartında "Ambar Parametreleri / Negatif Stok Seviye Kontrolü" parametresine bağlı olarak, negatif miktara düşen malzeme satırları için gelen uyarı mesajından sonra ilgili malzeme satırlarının yeşil renkli olarak gösterilmesi sağlanmıştır.
16
WINERP-26783
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Satış faturaları browser'ında filtre ekranında dağıtım emri numarası da olmalı
Satış faturaları browser'ında yer alan filtre seçenekleri arasına "Dağıtım Emri Fiş No" seçeneği eklenerek ilgili dağıtım emrinin bağlanmış olduğu faturaların filtrelenebilmesi sağlanmıştır.
17
WINERP-28396
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fiş üzerinden barkod yazdırılırken birim filtresinde "Fişte Girilen Birim" seçeneği olmalı.
Fiş üzerinden barkod yazdırılırken "Birim Sıra Numarası Değeri" seçeneği "Satırda Girilen Değer" seçilerek, fiş satırında kullanılan birime ait barkodun yazdırılabilmesi sağlanmıştır.
18
WINERP-28440
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Tevkifatlı fatura kesilmesi için limit sınırı tanımlanmalı.
Ticari sistem yönetimi Muhasebe Parametreleri altına Tevkifat Limiti seçeneği eklenmiştir. Tekifatlı satırlarının toplamı bu limitin altında kalan faturalar için tevkifat uygulanmayacaktır.
19
WINERP-30064
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR)
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Konsinye parçalı aktar işlemi ile oluşan irsaliyeler ana irsaliye numarasını da üzerinde taşımalı.
Konsinye parçalı aktar işlemi ile faturalanan irsaliyelerin, fiş numarası - döküman izleme numarası alanlarındaki bilgilerin irsaliye aktar penceresinden takip edilebilmesi sağlanmıştır. Ayrıca konsinye parçalama sonrasında ana irsaliye numarasınında fatura formuna yazdırılabilmesi sağlanmıştır.
20
WINERP-28842
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım emrinde sipariş miktarının tamamı stok yetersiz olduğundan dolayı sevkedilemiyorsa, sevkedilebilir miktara eldeki stok yazılmalı ve durum kodunda "stok yetersiz" bilgisi verilmeli.
Dağıtım emrinde sipariş miktarının tamamı stok miktarı yetersiz olduğundan dolayı sevk edilemiyorsa eldeki stok sevk miktarına yazılıp satırdaki durum bilgisine "stok yetersiz" yazması sağlandı.
21
WINERP-10058
TIGER ENTERPRISE (R.2012-3 Ek Paket Flag 469) TIGER PLUS (R.2012-3 Ek Paket Flag 469)
Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri
Satış teklif fişinde f9-ek indirimler olsun
Satınalma ve Satış Teklif Modüllerinde Teklif -Sözleşme fişlerinde Ek indirimlerin (Alt-5 ) girilebilmesi sağlanmıştır. 

Not: Bu özellik 21 Mayıs 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan; Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
22
WINERP-21844
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Malzeme Raporları - Ayrıntılı Satış Raporu
Ayrıntılı satış raporu ve diğer satış raporlarında, hareket tipi alanında emanet filtresi verilerek emanet çıkış yapılan hareketler ayrıştırılabilmeli.
Ayrıntılı Satış Raporu, Satış Faturaları Dökümü, Malzeme Satışlar Ekstresi, Satış Hareketleri Dökümü, Cari Hesaplara Göre Satış Dağılımı Raporlarına emanet malzemelerin listelenmesini sağlayacak "Emanet Durumu" filtresi eklenmiştir. 

Emanet Durumu = Emanet 
Emanet (Sevkedilmiş) 
Emanet Olmayanlar
23
WINERP-28839
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satış Faturaları Dökümü
Satış faturaları dökümü raporunda dağıtım emri numarası filtresi olmalı
Satış faturaları dökümü raporuna "Dağıtım Emri Numarası" filtresi eklenmiştir.
24
WINERP-29945
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
İhracat
alt alt Hareketler - İhracat Operasyon Fişleri
İhracat Operasyon Fişi üzerinde standart İngilizce fatura dizaynı olmalı.
Form tasarımlarında Yaz işlemi sırasında dil seçenekleri eklenerek formların farklı dillerde basılması sağlanmıştır.
25
WINERP-28933
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap kartında TC kimlik numarası kontrolü yapılmıyor.
Cari hesap kartlarındaki T.C Kimlik Numarasının başka cari hesap kartlarında kullanılması parametreye bağlı olarak engellenmiştir. Bu parametre ile T.C Kimlik Numarası sadece bir cari hesap kartında kullanılabilmektedir. 
Bu amaçla finans parametrelerine "Cari Hesap Kartlarına Aynı T.C. Kimlik No Girilebilsin : Evet / Hayır" seçeneği eklenmiştir.
26
WINERP-29269
TIGER ENTERPRISE (R.2012-3 Ek Paket Flag 469)
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap kartına göre alınabilen "planlı hareketler raporu" olmalı.
Cari hesap kartları browser F9 seçeneklerine "planlı hareketler takibi" eklenmiştir. Planlı hareketler takibi penceresinde o cari hesapla ilgili olan satış siparişi, talep fişi, talep karşılama (sipariş), satınalma sipariş kayıtları listelenmektedir. 

Not: Bu özellik 21 Mayıs 2012 tarihinde geçerli LEM sözleşmesi bulunan, Tiger Enterprise ürününü kullanan firmalar tarafından kullanılabilecektir.
27
WINERP-23145
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Kredi kartı fişi üzerinden tahsil edilen fişlere erişilebilmeli.
Kredi kartı fişi F9 menüsüne "İlgili Banka Fişleri" seçeneği eklenmiştir. Bu seçenek ile tahsil edilen kredi kartı fişlerine karşılık oluşturulan banka fişlerine erişim sağlanmıştır.
28
WINERP-28742
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Banka Raporları - Banka Hesap Durum Raporu
Banka kredilerine ait limit bilgileri ve kalan limit bilgisi raporlanabilmeli.
Banka hesap durumu raporunda kredi bilgilerinin listelenmesi sağlanmıştır.
29
WINERP-28252
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Logodb.cfg üzerinde üzerinde düzenleme yapılarak farkı database kullanıldığında, E-Beyannameler'de farklı Logodb.cfg düzenlemesi yapılarak ilgili veritabanı üzerinde işlem yapılabilmeli.
Logodb.cfg üzerinde düzenleme yapılarak birden fazla farkı database kullanıldığında, E-Beyanname uygulamasında login olunan veritabanı üzerinden beyannamelerin alınabilmesi sağlanmıştır.
30
WINERP-30567
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Gelir vergisi stopajı teşvikinden faydalanması gereken mükellefler yönünden iptal edilen karar uyarınca program değişikliği yapılmalıdır.
Beyanname düzenleme programında yapılan değişiklikler doğrultusunda Muhtasar Beyanname ve Kurumlar Vergisi beyannamelerinde güncellemeler yapılmıştır.
31
WINERP-9803
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Browser'lardaki F11 (kolon gizle/göster) özelliğinin yetkiye bağlanması isteniyor.
Sistem İşletmeninde Kullanıcılar - Firma Yetkileri - İşlem Yetkileri - Genel tanımlar altına "Kolon gizle / göster" yetkisi eklenmiştir. Bu yetkilendirmeyle birlikte programda tüm browserlar için F11 -Kolon gizle-göster yetkilendirmesi yapılabilmektedir.
32
WINERP-25670
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Programda Facebook, Twitter parametrik olmalı.
Sistem işletmeni - Kullanıcılar - İşlem yetkileri - Genel Tanımlar kısmına "Ana Ekranda Sosyal Medya Linklerini Göster" yetkisi eklenmiştir. Programda ana ekranda sağ alt köşedeki sosyal medya ikonları bu yetkiye bağlı olarak kullanıcılarda listelenebilecektir.
33
WINERP-7055
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Navigator
alt alt Sipariş Fonksiyonları - ORDCALC
ORDCALC fonksiyonunda sevkiyat hesabı kodu ve sevkiyat adresi filtresi verilebilmeli.
ORDCALC fonksiyonuna "SHPCOD = Sevkiyat hesabı kodu" ve "SHPADD = Sevkiyat adresi kodu" filtreleri eklenmiştir.
34
WINERP-12379
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART
Navigator
alt alt Cari Hesap Fonksiyonları - CLCALC
CLCALC fonksiyonunda cari hesap özel kodu 2, 3, 4, 5 alanlarında tanımlı olan bilgilerin filtre seçeneklerinde yer alması isteniyor.
CLCALC,INVCALC ve ORDCALC fonksiyonunda CSC = cari hesap özel kodu 2 3 4 5 alanlarında tanımlı olan bilgilerin filtre seçeneklerinde yer alması sağlanmıştır. 

Özel kod filtre kullanımı aşağıdaki gibidir. 

Özel kod => "CSC:[xxx] 
Özel kod 2 => "CSC2:[xxx] 
Özel kod 3 => "CSC3:[xxx] 
Özel kod 4 => "CSC4:[xxx] 
Özel kod 5 => "CSC5:[xxx]
35
WINERP-30230
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Navigator
alt alt Cari Hesap Fonksiyonları - CLCNUM
Clcnum fonksiyonunda Risk Toplamları da listelenebilsin.
Clcnum fonskiyonunda Risk Toplamlarının listelenmesi için returntype değerine aşağıdaki alanlar eklenmiştir. 
12. Açık Hesap Risk Toplamı 
13. Kendi Çek/Senetlerimiz Risk Toplamı 
14. Müşteri Çek/Senetleri Risk Toplamı 
15. Ciro Çek/Senetleri Risk Toplamı 
16. İrsaliye Öneri Risk Toplamı 
17. Sipariş (Sevkedilebilir) Risk Toplamı 
18. Sipariş (Öneri) Risk Toplamı
36
WINERP-9748
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART
Navigator
alt alt Cari Hesap Fonksiyonları - CLNUM
CLNUM fonksiyonunda Returntype2 (Risk Limiti) detaylandırılmalıdır
CLNUM fonksiyonunda bulunan risk limiti seçenekleri yeni tanımlamalara göre detaylandırılmıştır. Yeni returntype listesi aşağıda yer almaktadır. 

1. İndirim Oranı 
2. Risk Limiti 
3. Kapanan Risk 
4. Çek Risk Çarpanı ( Kendi ) 
5. Senet Risk Çarpanı ( Kendi ) 
6. Çek Risk Çarpanı ( Müşteri ) 
7. Senet Risk çarpanı ( Müşteri ) 
8. Çek Risk Çarpanı ( Ciro ) 
9. Senet Risk çarpanı ( Ciro ) 
10. Açık Hesap Risk Limiti 
11. Açık Hesap Kapanan Risk 
12. Kendi Çek/Senetlerimiz Risk Limiti 
13. Kendi Çek/Senetlerimiz Kapanan Risk 
14. Müşteri Çek/Senetleri Risk Limiti 
15. Müşteri Çek/Senetleri Kapanan Risk 
16. Ciro Çek/Senetleri Risk Limiti 
17. Ciro Çek/Senetleri Kapanan Risk 
18. İrsaliye Risk Limiti 
19. İrsaliye Kapanan Risk 
20. İrsaliye Öneri Risk Limiti 
21. İrsaliye Öneri Kapanan Risk 
22. Sipariş (Sevkedilebilir) Risk Limiti 
23. Sipariş (Sevkedilebilir) Kapanan Risk 
24. Sipariş (Öneri) Risk Limiti 
25. Sipariş (Öneri) Kapanan Risk
37
WINERP-9983
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (Excel’den)
Excel' den malzeme kartı içeri alınırken grup kodu da aktarılsın.
Excel'den malzeme kartları aktarılırken grup kodu bilgisinin de aktarılabilmesi sağlanmıştır. "O" kolonuna (15. kolon) yazılan bilgiler grup kodu olarak aktarılmaktadır.
38
WINERP-28721
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (Excel’den)
Excel'den cari hesap kartlarını aktarırken "semt, ilçe, il" bilgileri de aktarılabilmeli.
Excel'den cari hesap kartları aktarılırken ülke kodu, il kodu, ilçe kodu ve semt kodu bilgilerinin de aktarılabilmesi sağlanmıştır.
39
WINERP-25598
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Skonsol (Satış Konsolu)
alt alt Satış
Skonsol2-satış ekranında faturaya çağrılan malzemenin satırdaki birimi değiştirilebilsin.
SKONSOL2 ' de malzeme kartında seçilmiş olan birim setindeki öndeğer birim dışında birim seçiminin yapılabilmesi sağlanmıştır.
40
WINERP-29819
TIGER ENTERPRISE
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Planlı hareketler takibi penceresinde planlama önerilerinde cari hesap alanı boş geliyor.
Planlı Hareketler Penceresinde cari hesap bilgisi dolu olan fiş türleri için cari hesap bilgisinin listelenmesi sağlanmıştır.
41
WINERP-30250
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Bölge bazında fiyat tanımlama olmayan sette bir işyerine fiyat açıp yetkisi olmayan kullanıcı ile girildiğinde işyeri "hepsi" olarak geliyor.
Bölge bazında fiyat tanımlama olmayan sette bir işyerine fiyat açıp yetkisi olmayan kulllanıcı ile girildiğinde işyeri "hepsi" olarak geliyordu, "X no' lu işyerini kullanma yetkiniz yoktur." mesajı gelmesi sağlanmıştır.
42
WINERP-30848
TIGER ENTERPRISE
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyetlendirme Servisi
Maliyetlendirme servisi çalışırken UNITSETREF değerleri hatalı olarak gönderiliyor.
Maliyetlendirme servisi çalışırken bazı özel durumlarda sorgulardaki UNITSETREF değeri hatalı gidiyordu, düzeltildi.
43
WINERP-30854
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyetlendirme Servisi
Dönem kapatma işlemi yapılıp maliyetlendirme servisi çalıştırıldığında Prdcost tablosuna miktar sıfırken tutar yazılıyor.
Dönem kapatma işlemi yapılıp maliyetlendirme servisi çalıştırıldığında PRDCOST tablosuna miktar sıfırken tutar yazılıyordu, düzeltildi.
44
WINERP-20095
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR)
Malzeme Yönetimi
alt alt Durum Raporları - Malzeme Ambar Seviye Kontrol Raporu
Malzeme ambar seviye kontrol raporunda "asgari / azami" miktarı hatalı listeleniyor.
Malzeme ambar seviye kontrol raporunda "asgari / azami" miktarı hatalı listeleniyordu, düzeltildi.
45
WINERP-29916
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Hareketler - Sabit Kıymet Hareketleri
Sabit kıymet gider ataması, sadece gider ilişkilendirmesinin yapıldığı mali dönemde çalışıyor.
Sabit kıymet gider ataması sadece gider ilişkilendirmesinin yapıldığı mali dönemde hesaplanıyordu, düzeltildi.
46
WINERP-11865
TIGER2
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim emri ekle, kaydet işlemlerinde query optimizasyonu yapılmalı.
Üretim emri ekle, kaydet işleminde query'lerde iyileştirme yapılarak performans artışı sağlandı.
47
WINERP-30288
TIGER ENTERPRISE
Planlama
alt alt Üretim Planlama - Siparişe Teslim Tarihi Ataması (CTP)
Siparişe teslim tarihi ataması (CTP-planlama) işleminde performans iyileştirmesi, hesaplama güncellemesi
Siparişe Teslim Tarihi Ataması (CTP-Planlama) işleminde performans iyileştirmesi yapılmıştır, hesaplanması güncellenmiştir.
48
WINERP-31296
TIGER ENTERPRISE
Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Satınalma siparişine yetki kodu verilen kullanıcıda, talep karşılama sonucu oluşan sipariş fişinde yetki kodu gelmiyor.
Satınalma siparişine yetki kodu verilen kullanıcıda, talep karşılama sonucu oluşan sipariş fişinde satınalma siparişi yetki kodu gelmiyordu, talep karşılama sonrası oluşan sipariş fişine satınalma sipariş yetki kodunun otomatik gelmesi sağlandı.
49
WINERP-31323
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Satınalma sipariş fişinde yetki kodu olan kullanıcı, talep fişi üzerinden talep karşılama yaptığında talep fişindeki satır sayısı kadar satınalma siparişi açılıyor.
Satınalma sipariş fişi için yetki kodu tanımı olan kullanıcıyla talep fişi üzerinden talep karşılama yapıldığında talep fiş satır sayısı kadar satınalma fişi açılıyordu, cari hesaba göre birleştirerek sipariş fişi oluşması sağlandı.
50
WINERP-28963
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satınalma
alt alt Hareketler - Satınalma Sözleşmeleri
Kilitlenen satınalma sözleşmesinin onay bilgisi değiştirilebilmektedir.
Kilitlenen satınalma sözleşmesinin onay bilgisinin değiştirilememesi sağlanmıştır.
51
WINERP-31338
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Oracle database veri araçlarını oluşturmak istendiğinde aşağıdaki hata mesajı alınıyor.
Oracle database veri araçlarını oluşturmak istendiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
52
WINERP-23820
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Satış faturaları browser'ında, fiş numarasına göre sıralama ve fiş numarasına göre arama yapıldığında ilgili fiş üzerine konumlanamıyor.
Satış ve Satınalma fatura browser'larında, fiş numaralarına göre sıralama ve fiş numarasına göre arama yapıldığında ilgili fiş üzerine konumlanmıyor ve fiş numaralarına göre sıralama yapılamıyordu, düzeltildi.
53
WINERP-26847
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fiş numaralama şablonu gruplandırılmış artırımlı olduğunda ve aynı işlem için birden farklı kullanıcı farklı numaralama şablonlarından numara almaya çalıştığında performans sorunu oluyor.
Çok kullanıcılı sistemlerde gruplanmış artırımlı özelliği kullanılan numara şablonları için performans iyileştirmesi sağlandı.
54
WINERP-28259
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR), MYLOGOSTART
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Satış fatura satırlarında, seri/lot'lu malzeme birden fazla satırda girilip fatura yazdırılırken 'aynı malzeme kodları birleştirilsin' parametresi seçili olduğu durumda malzemeye ait seri/lot numaraları yazdırılamıyor.
Satış fatura satırlarında, seri / lot'lu malzeme birden fazla satırda girilip fatura yazdırılırken "Fatura satırları: Koda göre birleştirilecek " parametresi seçili olduğu durumda malzemeye ait seri / lot numaraları eksik yazdırılıyordu, düzeltildi. 

Not: Son fatura içerisine aktarılmış olan irsaliyelerde STFICHELNO alanında çakışma olduğunda gerçekleniyor. Bu durumda lot numaraları eksik basılıyordu.
55
WINERP-30334
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura form basımında Farsça yazı ile yazıldığında para birimini sağda basıyor, oysa miktarın soluna basmalı.
Fatura form basımında Farsça yazı ile yazıldığında para birimini sağda basıyordu, miktarın soluna basması sağlandı. 

Örnek : ???? IRR yazıyor -- IRR ???? şeklinde yazmalı. (BİN TL) ifadesi TL BİN gibi ..
56
WINERP-30381
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura içerisinde satırlarda ok tuşu ile aşağı satır açıldığında 1. satırdaki sıra bilgisi kalıyor.
Fatura içerisinde satırlarda ok tuşu ile aşağı satır açıldığında 1. satırdaki sıra bilgisi kalıyordu, düzeltildi.
57
WINERP-30480
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Cari hesap vade takibi yapılan işlemlerde fatura seçilmiş ise "işleme devam edilecek" parametresine rağmen fatura kaydedilemiyor.
Cari hesap vade takibi yapılacak işlemlerde satış faturası, vade günü ve vade tutarı seçilmiş olduğunda vade takibinde "işleme devam edilecek" olarak parametre tanımlanmış olsa da genele indirim girilen satış faturaları kaydedilemiyordu, düzeltildi.
58
WINERP-30862
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura satırlarında malzeme birimi değiştirildiğinde değiştirilen birime uygun fiyatın getirilmesi sağlanmalı.
Fatura içerisinde malzeme kartının birimi değiştirildiği zaman birim fiyat güncelleme işleminin parametrik olarak yapılması sağlanmıştır. 

Bu amaçla ticari sistem yönetimi malzeme parametrelerine "Fiş satırlarında Birim değişikliğinde Fiyat kartlarından okunsun = Evet /Hayır" parametresi eklenmiştir. 

59
WINERP-26404
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satışlar Tablosu
Satışlar tablosu raporunda, fatura içerisinde karmakoli satırı var ise KDV tutarının iki katı tutar rapora geliyor.
Satışlar tablosu raporunda, fatura içerisinde karma koli olduğunda da KDV tutarının doğru getirilmesi sağlanmıştır.
60
WINERP-29213
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT
Finans
alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Banka fişlerinde, toplu kayıt ekle ile girilen banka fişleri muhasebeleştirildikten sonra fişler üzerinde F9 ile açılan muhasebe kodları ekranı boş görünüyor.
Toplu kayıt ekleme işlemi oluşturulmuş banka fişleri muhasebeleştirildikten sonra F9 muhasebe kodları penceresi açılmak istendiğinde ilgili pencere boş listeleniyordu, düzeltildi.
61
WINERP-9943
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Ekstresi
Fatura detayı filtresi "Evet" olarak alınan tablo raporunda detay satırlar listelenmiyor.
Cari hesap ekstresi raporu tablo olarak alındığı fatura detayı "Evet" denilmesine rağmen detay bilgi tablo raporunda listelenmiyordu, düzeltildi.
62
WINERP-28105
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Ekstresi
Cari hesap ekstresinde satış eleman kodu filtresi verildiğinde satış eleman kodu girilmiş çek/senet işlemleri listelenmiyor.
Cari hesap ekstresinde satış eleman kodu filtresi verildiğinde satış eleman kodu girilmiş çek/senet işlemleri listelenmiyordu, listelenmesi sağlandı.
63
WINERP-29490
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
E-Beyanname program menüsü İngilizce açılıyor.
Kullanıcı adı ya da şifresinde yer alan 2. ve 3. karakterler LE ile ifade ediliyorsa beyanname programı açılmak istendiğinde menü İngilizce olarak geliyordu, düzeltildi.
64
WINERP-30298
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Özel matraha tabi ve ek vergi uygulaması yapılan bir fatura beyannameye aktarıldığında ek vergi tutarı eksik geliyor.
Özel matraha tabi malzemede aynı zamanda ek vergi de uygulanıyor ise Form Ba-Bs 'ye ek vergi rakamı yansımıyordu, düzeltildi.
65
WINERP-31060
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Kesin mizan kaydedildikten sonra değiştir ile girildiğinde hesap planı mükerrer listeleniyor.
Kesin mizanda veri al işlemi yapılıp kaydedildikten sonra değiştir ile girildiğinde hesap planı mükerrer listeleniyordu, düzeltildi.
66
WINERP-30855
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS UNITY2, UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT)  LOGOSTART (TR)
Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - Defter-i Kebir
Defter-i kebirde kapanış maddesi "Evet" seçildiğinde aynı hesabın her satırına kapanış maddesi yazıyor.
Defter-i kebirde bir hesap için kapanış maddesi "Evet" denilerek rapor alındığında hesabın tüm satırlarının karşılığında kapanış fişine ait bilgi listeleniyordu, düzeltildi.
67
WINERP-30466
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - Yevmiye Defteri
Yevmiye defteri ve defter-i kebir raporu ekran, yazıcı ya da pdf olarak alındığında "out of memory" hatası alınıyor.
Yevmiye defteri ve defter-i kebir raporu ekran, yazıcı ya da pdf olarak alındığında "out of memory" hatası alınıyordu, düzeltildi.
68
WINERP-25734
TIGER ENTERPRISE
USYS
alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Fiyat değiştirme limiti Alt Düzey Yetkili - Brüt Fiyat için yanlış çalışıyor.
Fiyat değiştirme limiti "Alt Düzey Yekili - Brüt Fiyat" seçildiğinde satır bazında indirimler limit kontrolünde dikkate alınıp "Fiyat Değişim Limiti Aşılmıştır." mesajı alınıyordu, düzeltildi.
69
WINERP-31059
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - Firmalar
İnternational setlerde firma eklerken mevzuat bilgisi olarak Türkiye dışında bir mevzuat seçildiğinde Access Violation hatası alınıyor.
İnternational setlerde firma eklerken mevzuat bilgisi olarak Türkiye dışında farklı bir mevzuat seçilip kaydedilmek istendiğinde Access Violation hatası alınıyordu, düzeltildi.
70
WINERP-18787
TIGER ENTERPRISE
Navigator
alt alt Malzeme Fonksiyonları - STCALC
Malzeme ambar durum raporu içerisinde, STCALC fonksiyonunda WNO ve WNUM filtresinde ambar numarası yerine alan listesindeki ambar no alanı kullanıldığında yanlış değer getiriyor, tüm ambarlara bakıyor.
Malzeme ambar durum raporu içerisinde, STCALC fonksiyonunda WNO ve WNUM filtresinde ambar numarası yerine alan listesindeki ambar no alanı kullanıldığında yanlış değer getiriyordu düzeltildi.
71
WINERP-30490
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (dışarı)
Çek/senet bordroları xml ile veri aktarımı dışarı yapıldığında çek/senet bordro numarası hatalı geliyor.
Çek/senet bordroları xml ile veri aktarımı dışarı yapıldığında çek/senet bordro numarası () alanı hatalı geliyordu, düzeltildi.
72
WINERP-30524
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (dışarı)
2.12.00 versiyonunda, "Cari hesap kartları güncellenecek" olarak XML ile dışarı aktarıldığında XML insert tipinde (AR_AP DBOP="INS") aktarılıyor ve diğer firmada içeri alınamıyor.
2.12.00.00 sürümünde cari hesap kartları güncellenecek olarak dışarı aktarılıp başka bir firmada içeri alındığında "Cannot insert duplicate key row in object 'dbo.LG_XXX_CLCARD' with unique index 'IXXX_CLCARD_I2'. The duplicate key value is" hatası alınıyordu, düzeltildi.
73
WINERP-31176
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS UNITY2 INT TIGER2, TIGER2 INT
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (dışarı)
Ürün reçetesi XML ile aktarılırken hata alınıyor.
Ürün reçetelerinin XML ile aktarılması sırasında hata alınıyordu, sorunsuz bir şekilde aktarılabilmesi sağlandı.
74
WINERP-30316
GO PLUS
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (Excel’den)
Excel'den fiyat kartı aktarımında işyeri bilgisi "Hepsi" yerine "Merkez" geliyor.
GOPLUS ürününde perakende modülü yüklü olduğu durumunda excel'den fiyat kartları aktarımında işyeri seçeneği "Hepsi : -1 " olarak tanımlanmasına rağmen merkez olarak geliyordu, düzeltildi.
75
WINERP-30212
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Menü
Cari hesap işlem merkezinde cari hesap bakiyesinin borç ya da alacak bakiye olduğu gösterilmeli.
Cari hesap işlem merkezi ekranında cari hesap bakiyesinin borç ya da alacak olduğunu ifade eden kısaltmalarla listelenmesi sağlanmıştır.
76
WINERP-30738
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Skonsol (Satış Konsolu)
alt alt Satış
Skonsol2 'de ödeme türü kredi kartı olan bir fatura kaydedildiğinde "LBS skonsol 2 çalışmayı durdurdu" mesajı alınıyor.
32 bit işletim sistemi yüklü olan makinalarda SKONSOL2 içerisinde fatura kaydedilmek istendiğinde "Lbs Skonsol 2 Çalışmayı Durdurdu" mesajı alınıyordu, düzeltildi.
2.12.01.00 ERP Ara Sürüm
 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1
WINERP-30862
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura Satırlarında Malzeme Birimi Değiştirildiğinde Değiştirilen Birime Uygun Fiyatın Getirilmesi Sağlanmalı.
Fatura içerisinde malzeme kartının birimi değiştirildiği zaman birim fiyat güncelleme işleminin parametrik olarak yapılması sağlanmıştır. 

Bu amaçla ticari sistem yönetimi malzeme parametrelerine "Fiş satırlarında Birim değişikliğinde Fiyat kartlarından okunsun = Evet /Hayır" parametresi eklenmiştir. 

2
WINERP-30854
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyetlendirme Servisi
Dönem kapatma işlemi yapılıp,maliyetlendirme servisi çalıştırıldığında Prdcost tablosuna miktar sıfırken tutar yazılıyor.
Dönem kapatma işlemi yapılıp,Maliyetlendirme Servisi çalıştırıldığında PRDCOST tablosuna miktar sıfırken tutar yazılıyordu. Düzeltildi.
3
WINERP-30738
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Skonsol (Satış Konsolu)
alt alt Satış
SKONSOL2 ' De Ödeme Türü Kredi Kartı Olan Bir Fatura Kaydedildiğinde "Lbs Skonsol 2 Çalışmayı Durdurdu" Mesajı Alınıyor
32 bit işletim sistemi yüklü olan makinalarda SKONSOL2 içerisinde fatura kaydedilmek istendiğinde "Lbs Skonsol 2 Çalışmayı Durdurdu" mesajı alınıyordu, düzeltildi.
4
WINERP-30524
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (dışarı)
2.12.00 Versiyonda, Cari Hesap Kartları Güncellenecek Olarak XML ile Dışarı Aktarıldığında XML Insert Tipinde (AR_AP DBOP="INS") Aktarılıyor Ve Diğer Firmada İçeri Alınamıyor.
2.12.00.00 sürümünde cari hesap kartları güncellenecek olarak dışarı aktarılıp başka bir firmada içeri alındığında " Cannot insert duplicate key row in object 'dbo.LG_XXX_CLCARD' with unique index 'IXXX_CLCARD_I2'. The duplicate key value is " hatası alınıyordu, düzeltildi.
5
WINERP-30490
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (dışarı)
Çek/Senet Bordroları XML İle Veri Aktarımı Dışarı Yapıldığında Çek/Senet Bordro Numarası Hatalı Geliyor.
Çek/Senet Bordroları XML İle Veri Aktarımı Dışarı Yapıldığında Çek/Senet Bordro Numarası () alanı hatalı geliyordu, düzeltildi.
6
WINERP-30480
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Cari Hesap Vade Takibi Yapılan İşlemlerde Fatura Seçilmiş İse İşleme Devam Edilecek Parametresine Rağmen Fatura Kaydedilemiyor.
Cari hesap vade takibi yapılacak işlemlerde satış faturası ,vade günü ve vade tutarı seçilmiş olduğunda vade takibinde işleme devam edilecek olarak parametre tanımlanmış olsa da genele indirim girilen satış faturaları kaydedilemiyordu, düzeltildi.
7
WINERP-30466
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - Yevmiye Defteri
Yevmye Defteri ve Defter-i Kebri Raporu Ekrana, Yazıcı yada PDF olarak alındığında Out of Memory hatası alınıyor.
Yevmye Defteri ve Defter-i Kebri Raporu Ekrana, Yazıcı yada PDF olarak alındığında Out of Memory hatası alınıyordu, düzeltildi.
8
WINERP-30381
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura içerisinde satırlarda ok tuşu ile aşağı satır açıldığında 1. satırdaki sıra bilgisi kalıyor.
Fatura içerisinde satırlarda ok tuşu ile aşağı satır açıldığında 1. satırdaki sıra bilgisi kalıyordu, düzeltildi. 
9
WINERP-30351
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS UNITY2, UNITY2 INTTIGER2 GO, GO SHOP, LOGOSTARTSM (INT) LOGOSTART (TR)
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Gözlük Sektörüne Yönelik KareKod Uygulaması Programda Olmalıdır
Optik sektörüne yönelik karekod uygulaması için programda düzenlemeler yapılmıştır, bu kapsamda giriş ve çıkış fişlerinde malzeme hareketlerinin karekod okutularak yapılabilmesi sağlanmıştır.
10
WINERP-30212
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Menü
Cari Hesap İşlem Merkezinde Cari Hesap Bakiyesinin Borç Yada Alacak Bakiye Olduğu Gösterilmeli.
Cari hesap işlem merkezi ekranında cari hesap bakiyesinin borç yada alacak olduğunu ifade eden kısaltmalarla listelenmesi sağlanmıştır.
11
WINERP-29490
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
E-Beynanname Program Menüsü İngilizce Açılıyor.
Kullanıcı adı yada şifresinde yer alan 2. ve 3. karakterler LE ile ifade ediliyorsa beyanname programı açılmak istendiğinde menü ingilizce olarak geliyordu, düzeltildi.
12
WINERP-28440
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUSGO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Tevkifatlı Fatura Kesilmesi İçin Limit Sınırı Tanımlanmalı
Ticari sistem yönetimi Muhasebe Parametreleri altına Tevkifat Limiti seçeneği eklenmiştir. Tekifatlı satırlarının toplamı bu limitin altında kalan faturalar için tevkifat uygulanmayacaktır.
 
(8 oy)
Bu makale yararlı
Bu makale yararlı değil

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.