Bilgi bankası
Bilgi Bankası: Logo Ürünleri
2.17.00.00 ERP Sürüm Duyurusu
Gönderen Bilgi Bankası on 10 February 2014 01:41 PM

 

 

21 Ocak 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.17.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden ve bu dokümanda belirtilen bağlantılardan erişebilirsiniz.
  
Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.
Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.

 

 
Genel Uyarılar : 

• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.
• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.
• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.
• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.
• Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir. 

1.88.xx.xx Versiyonuna Geçiş İçin Uyarılar : 

• 1.87.xx.xx versiyonunda muhasebe bağlantı kodlarını yeniden tanımlayıp, 1.88.xx.xx sürümüne versiyon değişimi yapacak olanların ” tabloları sürüme göre güncelleme “ işlemi öncesinde aşağıdaki queryyi tüm firmaları için ayrı ayrı çalıştırmaları gerekmektedir.

CREATE TABLE [dbo].[LG_XXX_ACCCODESTMP](
[FIRMNR] [int] NULL
) ON [PRIMARY]


1.8x.xx.xx Versiyonlarına Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.8x.xx versiyonuyla birlikte programda performans arttırımı sağlamak amacıyla STFICHE, PRCLIST, PAYTRANS, L_LDOCNUM, KSLINES, EMUHACC, SRVCARD, CLCARD, INVDEF, SPECODES tablolarına yeni indexler eklenmiştir. “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi sırasında eklenecek yeni indexlerden dolayı güncelleme uzun sürebilir. Ayrıca yeni indexlerle birlikte veritabanı tarafında bu tablolarda tutulan bilgi sayılarına bağlı olarak bir büyüme olabilir.

• 1.8x.xx versiyonlarıyla birlikte yeni eklenen özelliklerden dolayı veritabanı tarafına yeni tablolar eklenmektedir. Banka kredi takibi, Kasa ve Bankada kur farkı hesaplaması ve Kasada döviz takip edilmesi gibi özelliklerle ilgili eklenen alanlara bilgi dokümanlarından bakılabilir.

• Unity 1.84.00 versiyonu ile birlikte IK-Unity personel entegrasyonunda her iki ürün için güncel versiyona geçiş gerekliliği ortadan kalkmıştır.1.84.00 versiyonundan itibaren tanımlı personel muhasebe kodları içeriğine göre entegrasyon yapılacaktır. Bu özellik IK 3.7.4. versiyonu ve sonrası için geçerli olacaktır. 

1.86.00.00 Versiyonuna Geçişler İçin Uyarılar : 

• 1.86.00.00 versiyonunda Logo-Garanti entegrasyonu ile, bankacılık işlemlerinin
Garanti Bankası hizmet sözleşmesinde yer alan yetkilendirmeye uygun olarak
gerçekleştirilmesi sağlanmıştır.Bu özelliğin çalışabilmesi için versiyon değişimlerinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın tüm terminallerde yüklü olması gerekmektedir.Versiyon değişiminden sonra sistem İşletmeni yada program çalıştırılmak istendiğinde Microsoft.NET Framework 2.0’ın otomatik olarak yüklenmesini sağlayacak link açılacaktır. Bu linkin çalışabilmesi için terminallerde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Logo-Garanti Entegrasyonu kullanmayacak kullanıcıların Sistem işletmeni- Kullacılar- Eklenti Yetkilerin’den “Garanti Bankası(2009)” eklenti yetkisi kaldırılmalıdır.
• 1.86.00.00 versiyonu ile birlikte Connect versiyon değişimleri, kullanılan ticari paketin versiyon değişimleri ile birlikte yapılacak ve Logo Connect konfigurasyon bilgileri ticari sistem klasörüne kopyalanacaktır. Connect Hizmet sözleşmeleri güncelleneceğinden versiyon değişiminde ilgili terminalde İnternet bağlantısının aktif olması gerekmektedir.Detaylı bilgi için bu sürüme ait bilgi dokümanı incelenmelidir.
• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.
2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar :
  • Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identıty özelliğine dönüştürülmesi işlemi Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.
  • 2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.
  • Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş view lar var ise bu viewslar silinmelidir.
  • Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.
2.12.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
  • Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.
  • 2.12.00.00 sürümüyle birlikte ek paket ve ana paket kurulumları birleştirilip tek bir kurulum dosyası haline getirilmiştir. Kurulumm sırasında girilen anahtar değerlendirilerek ek paket veya ana paket olmasına göre kurulum gerçekleştirilmektedir.
2.13.00.00. Versiyonuna Özel Uyarılar :
  • 2.13.00.00 sürümü ile birlikte ürünlerimizin veritabanına eklediği kayıtlar bir anahtar ile şifrelenmeye başladı. Bu anahtar sayesinde veritabanına ürünlerimiz ve araçlarımız (Logo Objects, Logo Object Designer ve XML) ile eklenen kayıtlar, farklı yöntemler kullanılarak eklenen kayıtlardan ayırt edilebiliyor. Dış ortamdan eklendiği anlaşılan kayıtlar için uygulamalarımızda bu sürüm için herhangi bir engelleme yapılmamıştır. Sadece kayıtların dış ortamdan geldiği ilgili kayıt browser’ında farklı şekilde (üzeri çizili olarak) gösterilerek ayırt edilmiştir.
  • Oracle veritabanı kullanan firmalarda bu versiyon kullanılmamalıdır. Oracle veritabanı kullanan firmalar için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
  • Logo BI Basic ürünleri 20 Mart 2012 tarihinden itibaren ana paket ve geçiş paketleri ile birlikte bundle olarak sunulmaktadır. Uygulamanın setupları 2.13.00.00 sürümü ile birlikte yeniden düzenlenerek otomatik kurulur olması sağlandı. Bundle BI Basic ürünü hakketmiş bir ana paket veya geçiş paketi kurulumu sırasında BI Basic ürünü de otomatik olarak kurulabilmektedir. Logo BI yükleme detayları için güncellenen yükleme dokümanından (Yükleme Dökümanı) yararlanabilirsiniz.
  •   İK programları ile entegrasyon kurulduğu durumlarda hem İK programının hem de ERP programının sürümleri 2.13.00.00 olmalıdır, sürüm farklılığı olmamalıdır.
  •  2.12.01.00 ara sürüm içeriğine ait maddeler de hatırlatma amaçlı olarak madde listesinin sonuna eklenmiştir.
 
2.14.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
  • Sql2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam taboları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.
  • Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT

 

  ERP 21 Ocak 2013 Sürümü
 
 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1
WINERP-22042
GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Go Plus setinde malzeme browserında malzeme sınıfları ve hiyerarşi kodları görünmüyor.
Goplus ürününde malzeme kartları browserında malzeme sınıflarının ve hiyerarşi kodlarının listelenmesi sağlanmıştır. F9 seçeneklerine hiyerarşi kodlarını düzenle özelliği eklenmiştir.
2
WINERP-31991
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme üzerinde F9 - satışlar penceresinde emanet toplamları dahil rakamlar gelmekte. İsteğe bağlı olarak emanet rakamları toplam dışında tutulabilmeli.
Malzeme Üzerinde "F9 - Satışlar" penceresine emanet dahil tutarla gelmektedir. Emanet hariç gelmesi için "Emanet Rakamları Hariç" seçeneği eklenerek işaretlendiğinde Emanet olan miktar ve tutarların dikkate alınmaması sağlanmıştır.
3
WINERP-6015
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Kayıt ve Atama Listeleri - Malzeme (Sınıfı) Listesi
Malzeme için tanımlanan resimlerin Malzeme Listesi ve Sipariş Raporlarında çıkması isteniyor.
Malzeme kartı içerisinde tanımlanan resimlerin Malzeme Listesi ve Sipariş Raporlarında getirilmesi sağlandı. 
İlgili rapor tasarımlarında "Resim" olarak seçilen alan üzerinde 'Standart alan' işaretlendikten sonra malzeme resimleri getirilebilmektedir. 

Malzeme resimlerinin getirilebileceği raporlar; 

Malzeme Yönetimi : (Malzeme (Sınıf) Listesi) 
Sipariş Raporları :(Satınalma Sipariş Hareketleri Dökümü, Ayrıntılı Satınalma Sipariş Dökümü, Satınalma Siparişi/Malzeme Dağılımı, Satınalma Siparişi Karşılaştırma (Malzeme) 
Satınalma Siparişi Karşılaştırma Analizi (Malzeme) , Mal Sipariş Analizi Raporu , Satınalma Siparişleri Finansal Uygunluk Analizi, Satış Sipariş Hareketleri Dökümü, Ayrıntılı Satış Sipariş Dökümü, Satış Siparişi/Malzeme Dağılımı, Satış Siparişi Karşılaştırma (Malzeme), Satış Siparişi Karşılaştırma Analizi (Malzeme), Satış Siparişleri - Malzeme Hareketleri Bağlantıları, Satış Siparişleri Finansal Uygunluk Analizi) 
4
WINERP-34284
TIGER ENTERPRISE
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
TFRS amortisman tablosu hesaplamaları için TFRS sabit kıymet değeri ayrı tanımlanabilsin
TFRS amortisman hesaplamasında dikkate alınacak sabit kıymet değeri için TFRS amortisman parametrelerine TFRS Değeri alanı eklenmiştir.
5
WINERP-14573
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Talep fişi browserlarında "Bul" seçeneği yok
Talep fişleri browserında F9 seçenekleri arasına " BUL " özelliği de eklenmiştir.
6
WINERP-32822
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Malzeme Ve Satınalma İrsaliye/ Faturasında F9-Seri No Girişi Penceresinde En Fazla 9999 Seri No Üretilebiliyor.5 Hane Olmalı.
Malzeme Ve Satınalma İrsaliye/ Faturasında F9-Seri No girişi penceresinde 99,999 Adet seri numarası üretilebilmesi sağlandı.
7
WINERP-20162
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satınalma
alt alt Satınalma Teklif Yönetimi
Satınalma Teklif browserında teklife bağlı satınalma emir numarasının listelenmesi isteniyor
Satınalma teklifleri browserına "Satınalma Emir No" kolonu eklenerek satınalma teklifinin bağlı olduğu satınalma emir numarasının listelenmesi sağlanmıştır.
8
WINERP-34395
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Sipariş fişinde seçilen ödeme planı satırlara öndeğer olarak seçili gelmeli
Sipariş fiş başlığında seçilen ödeme planının sipariş fiş satırlarındaki ödeme bilgisini otomatik güncellemesi sağlanmıştır. Bu amaçla ticari sistem yönetimi \ satış dağıtım parametrelerine "sipariş satırları ödeme şekli güncellensin : evet/hayır" parametresi eklenmiştir. Bu parametre "evet" olarak seçildiğinde siparişin başlığında ödeme planı değiştirildiğinde, satırlardaki ödeme planları da güncellenmektedir.
9
WINERP-21912
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura tarihi değiştirildiğinde Düzenleme Tarihi de otomatik olarak güncellenebilir mi?
Fatura tarihi değiştirildiğinde düzenleme tarihinin de otomatik olarak güncellenmesi sağlanmıştır. Fatura parametrelerine " Fatura Tarihi Değiştirildiğinde Düzenleme Tarihi de Güncellensin : Evet - Hayır " seçeneği eklenmiştir. Sadece fatura bölümünden kesilen işlemler için geçerlidir. Kasadan ve bankadan yapılan fatura girişlerinde parametre dikkate alınmamaktadır.
10
WINERP-33375
GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
GoPlus ürününde Tiger Enterprise ürünündeki gibi Sipariş, İrsaliye ve Fatura satırlarında F9-Detaylı Bilgi alanı kullanılabilsin.
GoPlus ürününde sipariş, irsaliye ve fatura satırları F9 seçeneklerine "Detaylı Bilgi" alanı eklenmiştir.
11
WINERP-34467
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Hizmet kartı üzerinden F9/Hareketler penceresi açıldığında kullanıcının işyeri yetkisini dikkate alınmalı
Hizmet kartı üzerinden hareketler penceresi açıldığında işyeri yetkisine göre kayıtların görülebilmesi sağlanmıştır. Sadece yetkili olunan işyerlerine ait hizmet faturaları görülebilmektedir.
12
WINERP-33729
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım Emri filtrele seçeneklerine Cari Hesap Özel Kod 2,3,4,5 ve Malzeme Özel Kodu 2,3,4,5 filtreleri eklenmelidir
Dağıtım Emri 'Filtre' seçeneklerine "Malzeme Özel Kodu 2,3,4,5" ve "Cari Hesap Özel Kod 2,3,4,5" eklenmiştir.
13
WINERP-33730
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım emri yazdırıldığı zaman cari hesaba ait bilgiler de yazdırılabilmeli
Dağıtım emri form tasarımı alan listesine cari hesap ile ilgili aşağıdaki alanlar eklenmiştir. 

- Cari Hesap Kodu 
- Cari Hesap Ünvanı 
- Cari Hesap Özel Kodu 
- Cari Hesap Yetki Kodu 
- Cari Hesap Ticari İşlem Grubu 

14
WINERP-33731
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım Emri üzerinde Dağıtımdan Dönüş ve Dağıtıma Çıkış işlemlerinde gelen işlem tarihi seçeneği öndeğer olarak Dağıtım Emri Tarihi gelmeli
Dağıtım Emri üzerinde Dağıtımdan Dönüş ve Dağıtıma Çıkış işlemlerinde gelen işlem tarihi seçeneği öndeğer olarak dağıtım emri tarihi gelmesi için; 

Satış dağıtım parametreleri altına; 

"Dağıtım Emri Dağıtıma Çıkış Tarihi "= Dağıtım Emri Tarihi / Günün Tarihi 

"Dağıtım Emri Dağıtımdan Dönüş Tarihi" = Dağıtım Emri Tarihi / Günün Tarihi / Dağıtıma Çıkış Tarihi 

parametreleri eklenmiştir. 
15
WINERP-33736
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım emri içerisindeki filtrele seçenekleri arasında cari hesap Ticari İşlem Grubu da olmalıdır
Dağıtım Emri içerisindeki filtrele seçenekleri arasında cari hesap ticari işlem grubu eklenmiştir.
16
WINERP-33764
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım emrinde kontrol önce riske göre yapıldığında riski aşmayan cari için önce kontrol yapıyor fakat riski aşan cari için elde stok kalırsa seçili gelmiyor.
Dağıtım emrinde kontrol önce riske göre yapıldığında Riski aşmayan cari için önce kontrol yapıyor fakat Riski aşan cari için elde stok kalırsa seçili gelmiyordu, düzeltildi. 
17
WINERP-33298
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetlerim
Sözleşmeler satış ve satınalma hareketleri ile ödeme hareketlerine bağlanabilmelidir.
Sözleşmelerin aşağıdaki fişlere de seçilebilmesi sağlanmıştır : 
Satınalma İrsaliyeleri 
Satınalma faturaları 
Satış irsaliyeleri 
Satış faturaları 
İthalat operasyon fişleri 
İhracat operasyon fişleri 
İhraç kayıtlı satınalma faturası 
İhraç kayıtlı satış faturası 
Kasadan kesilen faturalar 
Kasadan yapılan cari hesap ödeme/tahsilat hareketleri 
Banka gelen-gönderilen havale/eft fişleri 
Cari hesap fişleri (nakit tahsilat, nakit ödeme, borç dekontu, alacak dekontu)
18
WINERP-32750
TIGER ENTERPRISE (R.2013-1 Ek Paket Flag 473) TIGER PLUS (R.2013-1 Ek Paket Flag 473) GO PLUS (R.2013-1 Ek Paket Flag 473)
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satış Faturaları Dökümü
Tevkifatlı faturaların raporlanması isteniyor
Tevkfatlı faturaların listelenmesi için Alış ve Satış Fatura Dökümü raporlarına Tevkifat Durumu filtresi eklenmiştir.
19
WINERP-8266
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
İthalat
alt alt Hareketler - İthalat Operasyon Fişleri
Yıl sonu işlemi devam eden ithalatların yıl sonu devir işleminde yeni dosya numarası ile aktarılması sağlanmalıdır.
Devam eden dış ticaret işlemlerinin yeni döneme devredilmesi sağlanmıştır. 

Devir filtreleri içerisine "Millileştirilmemiş İthalat Operasyon Fişleri - Aktarılacak / Aktarılmayacak" parametresi eklendi, öndeğeri Aktarılacak olarak gelmektedir. 

Devredilecek bölümler alanında "Malzeme" seçimine bağlı olarak Dış Ticaret devri yapılmaktadır. Devir başladığında "Malzeme devir fişleri ve konsinye fişleri aktarılacak" seçimine bağlı olarak malzeme fişlerinin aktarılıp aktarılmaması belirlenmektedir. 

Dış ticaret devri öncesinde Dağıtım fişleri ile dağıtımlar yapılmış olması gerekmektedir ve Bir sonraki seneye devrederken Bekleyen millileştirilmemiş miktar ve maliyetler üzerinden devredilmesi sağlanmaktadır. Dış ticaret devri sonrasında Cari hesap ve Borç takip hareketlerine aktarım yapılmamaktadır. 
20
WINERP-13436
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
İthalat
alt alt Hareketler - İthalat Operasyon Fişleri
Alacak dekontu ithalat ve ihracat operasyon fişleri ile ilişkilendirilmeli.
Alacak dekontu içerisinde İthalat Dosya kodu seçilerek dağıtım fişi ile aktarılması sağlanmıştır.
21
WINERP-24924
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap mutabakat mektubunda ve "Yaz (Mektup)" ekranında Satış Elemanı filtresi olmalı
Cari Hesap kartları penceresinde F9 \ Yaz (Mektup) işleminin filtrelerine satış elemanı kodu eklenmiştir, böylece sadece ilgili satış elemanının yaptığı satış tutarlarının forma yazdırabilmesi sağlanmıştır.
22
WINERP-28248
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Hareketleri Penceresindeki Filtrelere "İptal" Filtresi Eklensin.
Cari hesap - Hareketler penceresi filtrelerine "İptal Durumu = İptal Edilmemiş / İptal Edilmiş" seçeneği eklenmiştir.
23
WINERP-33744
GO PLUS
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Kasa Kartları
Go Plus raporlama dövizi olmadığı için kasa browserında Dövizli Bakiye kolonunun kaldırılması isteniyor.
Goplus ürününde raporlama dövizi kullanımı olmadığından Kasa browserında yer alan dövizli bakiye kolonun listelenmemesi sağlanmıştır.Browserda Bakiye ve İD Bakiye kolonları listelenecektir.
24
WINERP-34521
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Cari Hesap Özel Fişinde Ödeme Planı seçilebilmeli.
Cari hesap özel fişi satırında ödeme planı seçilebilmesi sağlandı.
25
WINERP-25492
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Banka Hareketleri Dökümünde banka işlem fişindeki işlem türü filtre olarak eklensin.
Banka hareketleri dökümü filtrelerine "satır işlem türü" filtre seçeneği eklenmiştir. Bu filtre ile tüm fişlerdeki satır türüne göre filtreleme yapılabilmektedir.
26
WINERP-33798
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Hesap Kartları
Grup şirketi hareketleri için muhasebe bağlantı kodlarının tanımlanması sağlanmalı.
Grup şirket hareketlerinin farklı muhasebe hesaplarına gönderilebilmesi sağlanmıştır. Bu uygulamayı gerçekleştirebilmek için grup şirketi hareketi olmadığında kullanılan muhasebe hesap kartı içerisinde, Bağlantılar/Kontroller başlığı altında yeni eklenen "Grup Şirketi Hesabı" bölümüne grup şirket hesabı olduğunda kullanılması gereken muhasebe hesabı seçilir. Bu düzenlemeler yapıldığında fişlerde grup şirket hareketi kullanıldığında belirtilen grup şirketi hesabına aktarılması sağlanmıştır.
27
WINERP-20409
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Muhasebe Bağlantı Kodları
Eldeki çekler muhasebe bağlantı kodlarında işlem dövizi ayrımı yapılabilmeli.
Müşteri ve kendi çeklerimiz için muhasebe bağlantı kodlarında işlem dövizi ayrımı yapılabilmesi sağlandı.
28
WINERP-21637
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Serbest meslek makbuzlarındaki KDV, İndirilecek KDV listesine yansımıyor.
E-Beyannameler başlığı altında listelenen İndirilecek KDV Listesinde Serbest Meslek Makbuzlarının da listelenmesi sağlanmıştır. Bu kapsamda beyanname filtrelerine "Serbest Meslek Makbuzları Listelensin: Evet - Hayır " seçeneği eklenmiştir.
29
WINERP-23607
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
İndirilecek KDV listesinde fatura türüne göre filtreleme isteniyor.
E-Beyannameler başlığında yer alan İndirilecek Kdv Listesine fatura türü filtresi eklenmiştir. Bu filtre seçeneğiyle istenilen fatura türlerinin filtrelenerek beyannamede listelenebilmesi sağlanmıştır.
30
WINERP-29847
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
E-Beyannameler'de İndirilecek KDV listesi filtre ekranında detaylı/detaysız seçenekleri olmalı
E-Beyannameler başlığı altında listelenen İndirilecek KDV Listesine " Detaylı Gösterim Yapılsın : Evet - Hayır " seçeneği eklenmiştir. Detaylı gösterim filtresi hayır seçildiğinde, beyannamede listelenen faturaların ilk satırındaki ürün gelecek şekilde listeleme olacaktır.
31
WINERP-20050
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Kullanıcı yetkilerinde faturalar üzerinde bulunan düzenleme tarihinin yetkiye bağlanması isteniyor.
Satınalma / satış faturalarındaki düzenleme tarihinin yetkilendirilebilmesi sağlanmıştır. 

Not : Yetkiden bağımsız olarak "Fatura tarihi değiştirildiğinde düzenleme tarihi de güncellensin : Evet / Hayır" parametresine göre düzenleme tarihi otomatik olarak güncellenebilmektedir. 

32
WINERP-34179
GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - Döküman Yönetim Sistemi
GoPlus ürününde Kets doküman yönetimi özellik olarak eklenmeli.
GoPlus ürününde KETS doküman yönetiminin kullanılması sağlanmıştır. 

Not : 26 Kasım 2012 tarihinde geçerli Lem' i olan 2.17.00 ve üzeri versiyondaki GoPlus ürünlerinde kullanılabilir.
33
WINERP-25538
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Turkcell Hizmet Merkezi
alt alt İşlemler - Faturaları İçeri Al
Online fatura aktarımı ile içeri alınan Turkcell faturalarında satır açıklamasında fatura dönem ve hizmet numarası otomatik gelsin isteniyor.
Turkcell online fatura aktarımında içeri alınan turkcell hizmet fatura satır açıklamalarında dönem ve hizmet numarasının gelmesi sağlanmıştır.
34
WINERP-32069
 
Mali Müşavir
alt alt İşletme Defteri – İşletmeler – Hareketler – Faturalar – Satış Faturası
MM Plus İşletme Defterinde Tevkifat özelliği olmalı.
MMPlus işletme defterinde malzeme kartlarına tevkifat oranları girilerek, faturalarda tevkifat uygulaması yapılabilmesi sağlanmıştır.
35
WINERP-9792
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
İzle
alt alt Seçenekler...
Rapor alırken belirtilen "Yazıcı Sayfasına Göre" ve"Rapor Ölçülerine Göre" seçeneklerinin parametrik olması talep ediliyor.
Rapor alırken "yazıcı sayfasına göre" veya "rapor ölçülerine göre" alınmasının parametreye bağlı olarak öndeğerinin belirlenebiilmesi sağlanmıştır. İzle \ seçenekler menüsüne eklenen "Rapor sayfası" seçeneğinin değerine göre raporlar öndeğer olarak "yazıcı sayfasına göre" veya "rapor ölçülerine göre" öndeğer olarak alınabilmesi sağlanmıştır.
36
WINERP-26720
TIGER ENTERPRISE (R.2013-1 Ek Paket Flag 473) TIGER PLUS (R.2013-1 Ek Paket Flag 473) GO PLUS (R.2013-1 Ek Paket Flag 473)
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Zamanlanmış Görevler
Logo Hatırlatıcı
İşlemlerin vadesine göre kontrol yaparak hatırlatmada bulunan Finansal Hatırlatıcı özelliği eklenmiştir. 

Not: Bu özellik 21 Ocak 2013 tarihinde geçerli Lem paketi bulunan GoPlus , Tiger Plus ve Tiger Enterprise kullanıcılarında aktif olacaktır.
37
WINERP-33719
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme Etiketi yazdırılırken ambara göre doğru bilgiler raporlanmıyor
Malzeme etiketinde seri-lot bilgileri yazdırılırken ilgili ambardaki seri-lot değerleri hatalı yazılıyordu, doğru değerlerin yazdırılabilmesi sağlandı.
38
WINERP-34394
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Varyantlar penceresindeki miktarlar Ambar yetkisine bakmadan toplam miktarı getiriyor
Varyantlar penceresindeki miktarların ambar yetkilerine göre listelenmesi sağlanmıştır.
39
WINERP-19911
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzeme / Malzeme Sınıfı Ağacı
Malzeme kart browserında sabit kıymet üzerinde F9-sınıf bağlantılarında birim seçilemiyor
Malzeme kart penceresinde sabit kıymet üzerinde F9 - Sınıf bağlantılarında birim seçilemiyordu, düzeltildi.
40
WINERP-34517
TIGER ENTERPRISE
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Dönem Kapatma
Malzeme dönem kapatma işleminde performans düzenlemesi
Malzeme Dönem Kapatma işleminde performans düzenlemesi yapılmıştır.
41
WINERP-24280
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Sistem işletmeninde kullanıcıya sabit kıymet kayıtları için yetki kodu verildiğinde satınalma faturası ile oluşturulan sabit kıymet kartları için sabit kıymet kaydı oluşturmuyor.
Kullanıcı yetkilerinde sabit kıymet kayıtları için yetki kodu tanımlandığında alım faturası ile sabit kıymet alımı yapıldığında, sk kayıtlarının oluşturulması sağlandı.
42
WINERP-34402
TIGER ENTERPRISE
Maliyet Muhasebesi
alt alt İşlemler - Fiili Genel Gider Yükleme İşlemi
Fiili genel gider yükleme VUK için yapıldığında TFRS düzeltme fişindeki tutarları dikkate almamalı
Fiili genel gider yükleme işlemi VUK için yapıldığında TFRS düzeltme fişindeki tutarları hesaplamaya dahil etmemesi sağlandı.
43
WINERP-27068
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Müstahsil makbuzu kaydedildiğinde otomatik olarak nakit ödeme fişi açılmıyor
Müstahsil Makbuzu kaydedildiğinde otomatik olarak Nakit Ödeme fişi açılmıyordu, düzeltildi. 

44
WINERP-34469
TIGER ENTERPRISE
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Sipariş bağlantılı irsaliyeler faturaya aktarıldığında performans sorunu yaşanıyor.
Fatura içerisinden İrsaliye Aktar işlemi yapılarak aktarıldıktan sonra kaydet işlemi sırasında seviye kontrollerinden dolayı performans sorunu yaşanıyordu, hızlandırıldı. 
45
WINERP-32316
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Sipariş faturalandığında ve faturanın içerisinde tarih değiştirildiğinde değişen döviz kuruna göre yerel para birimi cinsinden fiyatı güncellemiyor
Sipariş ve İrsaliye faturalanıp fatura içerisindeki fatura tarih değiştirildiğinde, değişen döviz kuruna göre yerel para birimi cinsinden fiyatı güncellenmiyordu, düzeltildi.
46
WINERP-32956
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Satış Faturası üzerinde "Barkod Yaz" işleminde Satış Tutarı alanı tanımlandığında değer getirmiyor.
Satış faturası "barkod yaz" işleminde satış tutarı alanının yazdırılabilmesi sağlandı.
47
WINERP-33741
TIGER ENTERPRISE
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Dağıtım emri ile oluşan faturanın iadesi iptal edildiğinde Negatif Seviye uyarısı vermiyor.
Dağıtım emri ile oluşan fatura iadesi iptal edildiğinde negatif seviye uyarısı vermiyordu, düzeltildi. 
48
WINERP-34343
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Birden fazla irsaliye faturaya aktarıldığında irsaliye içerisinde farklı farklı girilmiş doküman izleme numarası değişiyor.
Farklı döküman izleme numarası girilmiş irsaliyelerin bir faturaya aktarılması durumunda irsaliyelerdeki döküman izleme numarası faturaya gelen döküman izleme numarası olarak değişiyordu. İrsaliyelerin kendi üzerlerinde girilmiş olan döküman izleme numaralarının faturaya aktarılması sonrasında değişmemesi sağlanmıştır.
49
WINERP-34376
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Toplu basım, "Toplu Gönder", tek basım ve "Tek Gönder" işleminde RECHASH kolonu update edilmesin.
Toplu basım ve Toplu Gönder ve tek basım ve tek gönder işleminde RECHASH kolonları update edildiği için performans sorunu yaşanıyordu, update edilmemesi sağlandı.
50
WINERP-34390
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
EMFLINE tablosu çok satırlı olduğunda fatura browser açılma süresi çok uzun oluyor
Çok satırlı EMFLINE tablosu olan firmalarda fatura browser açılışındaki performans sorununu çözmek için UFRSLNREF kolonu için index eklenmiştir. Fatura browser açılmasındaki performans sorunu çözülmüştür.
51
WINERP-34466
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Satış Faturaları Toplu Muhasebeleştirme işlemi ile muhasebeleştirildiğinde sıralama yanlış yapıyor.
Satış faturaları toplu muhasebeleştirme sırasında, oluşacak olan muhasebe fişlerinin fatura tarihi, fiş numarası ve saat bilgisine göre sıralı olarak oluşturulması sağlandı. 
52
WINERP-33855
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım emri ile oluşmuş 2. brimden kesilmiş satış faturasını ana brim üzerinden iade alınca stok üzerinde ambar toplamları "dağıtımda" alanında yanlış rakam yazıyor.
Dağıtım emri ile oluşmuş 2. birimden kesilmiş satış faturasını ana brim üzerinden iade alınca stok üzerinde ambar toplamları "Dağıtımda" alanında yanlış rakam yazıyordu, düzeltildi. 
53
WINERP-33763
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Satış ve Dağıtım
alt alt Dağıtım Yönetim Raporları - Malzeme Çıkışı ve Dağılımı Raporu
Malzeme Çıkışı ve Dağılımı Raporunda malzeme bazında toplam vermek yerine dağıtım emrindeki satırların listesini veriyor.
Malzeme Çıkışı ve Dağılımı Raporunda malzeme bazında toplam bilgisi getirmiyordu, düzeltildi.
54
WINERP-19489
TIGER ENTERPRISE
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Üzerinde F9-Sipariş Hareketlerinde Değiştir / İncele Gelmiyor.
Kullanıcının sipariş fişlerine değiştir yetkisi olsa bile Cari hesap kartı üzerinde sipariş hareketleri penceresinde incele - değiştir yetkisi gelmiyordu, düzeltildi. 
55
WINERP-27977
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Çek tahsil olduğunda Cari Hesap Özetinde Çekler bölümünden düşmüyor cari hesap toplam servisi çalıştırmak zorunda kalıyoruz.
Cek ve Senet Bordroları tahsil edildiğinde, Cari Hesap Özetinde çek ve senetler bölümlerindeki tutar alanlarından düşmüyordu, düzeltildi. 
56
WINERP-34886
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Ana Kayıtlar - Çek/Senet Kartları
Bankada protesto edilen senet portföye iade edildikten sonra devir işlemi gerçekleştirildiğinde yeni döneme aktarılamıyor.
Bankada protesto edilen senet portföye iade edildikten sonra devir işlemi gerçekleştirildiğinde yeni döneme aktarılması sağlanmıştır.
57
WINERP-10205
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Alacak dekontu, kayıt numaralama şablonunda gruplanmış arttırımlı olarak seçili ise çek iadesi ile oluşan alacak dekontu numarasını cari hesap alacak dekontu eklerken dikkate almıyor.
Alacak ve Borç dekontları için gruplanmış artırımlı şablon kullanıldığında, çek iadesinin ardından otomatik kesilen dekonttan sonra manuel bir dekont eklemek istendiğinde "Aynı Numaralı Kayıt Var" mesajı alınıyordu, düzeltildi.
58
WINERP-34342
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Kur Farkı Fişinin İthalat Dosyasına aktarımında maliyet dağıtımı kurgusunda düzeltme talep ediliyor.
Kura farkı fişinin İthalat ile ilişkilendirildiğinde; 

Kur Farkı Fişi (Alacak) : Kur farkı fişinin tutarı alacak türündeyse maliyet artırıcı etki eder 
Kur Farkı Fişi (Borç) : Kur farkı fişinin tutarı borç türündeyse maliyet azaltıcı etki eder. 

Şeklinde düzeltilmesi sağlandı. 
59
WINERP-33148
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Çek Çıkış Cari Hesaba - Kendi Çekimiz bordrosunda banka hesabının IBAN numarası ve Hesap No. eksik geliyor.
Çek çıkış cari hesaba - kendi çekimiz bordrosunda banka hesabının Iban numarası ve hesap no eksik geliyordu, düzeltildi.
60
WINERP-34631
GO PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Goplus üründe Çek/Senet bordrosunu kaydetmek istediğimizde " ...is not a valid integer value" hatası veriyor
Goplus ürününde "otomatik muhasebeleştirme parametrelerden okunarak yapılacak" seçili olduğu durumda, çek-senet bordrosu kaydedilmek istendiğinde " ...is not a valid integer value " hatası alınıyordu, düzeltildi.
61
WINERP-29733
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasadan girilen çek tahsiline ait masraf girişi yapılıdığında oluşan gider pusulası ve çek tahsili muhasebeleştirildiğinde masraf tutarı ilgili muhasebe hesabına 2 kere yansıyor.
Kasadan çek tahsilinde masraf girişi yapıldığında hatalı muhasebeleştiriliyordu, doğru tutarlarla muhasebeleştirilmesi sağlandı.
62
WINERP-34513
TIGER ENTERPRISE
Finans
alt alt İşlemler - Cari Hesap Borç Kapama İşlemleri
Toplu Borç Kapama işleminde performans düzenlemesi talep ediliyor.
Toplu borç kapama işleminde performans düzenlemesi yapılmıştır.
63
WINERP-25739
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Finans
alt alt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Risk Durumu
Müşteri çek ve senetleri tahsil edilmesine rağmen, cari hesap risk durumu raporunda ödenmemiş çek ve senetler alanında listelenmekte
Müşteri çek ve senetleri tahsil edilmesine rağmen, Cari hesap risk durumu raporunda ödenmemiş çek ve senetler alanında listeleniyordu, düzeltildi.
64
WINERP-29692
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
KDV beyannamesinde Ocak ayı için beyanname alındığında indirimler tabında bakiye seçeneğine açılış fişi rakamları gelmiyor
KDV Beyannamesinde Ocak ayı için beyanname alındığında indirimler tabında seçilen bakiye seçeneğine açılış fişininde yansıması sağlanmıştır.
65
WINERP-34503
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Muhtasar Beyannamede 01.12.2012 tarihinde Gerçekleştirilen Düzenlemelere Göre Beyanname Oluşturulmalı.
E-beyannameler başlığı altında yer alan Muhtasar Beyannamede 01.12.2012 tarihinde yapılan düzenlemelere göre güncellemeler yapılmıştır.
66
WINERP-34640
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
E-Beyannamelerde hesap girildiğinde XML içerisinde satır oluşmuyor.
KDV1-KDV2 ve Muhtasar Beyannamede Hesap, Hesap aralığı yada Detay filtre girildiğinde toplamlara rakamlar yansırken ilgili satırlar xml içeriğinde tag olarak listelenmiyordu, düzeltildi.
67
WINERP-34656
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
E-Beyannamelerde "Toplu Gönder "işleminde "Gönder" butonuna imleç gelmediğinden "Upload" işlemi yapılamıyor.
E-Beyannamelerde paket oluşturma işleminden sonra, "toplu gönder" yapılmak istendiğinde imleç gönder butonuna gelmediğinden upload işlemi yapılamıyordu, düzeltildi.
68
WINERP-33285
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Muhasebe fişleri toplu basım filtrelerinde kayıt ekleme tarihi ve kayıt ekleme zamanı filtreleri aktif hale getirildiğinde "Basılacak Uygun Fiş Bulunamadı" mesajı alınıyor.
Muhasebe fişleri toplu basım filtrelerinde "Kayıt Ekleme Tarihi" ve "Kayıt Ekleme Zamanı" filtreleri aktif hale getirildiğinde "Basılacak Uygun Fiş Bulunamadı" mesajı alınıyordu, düzeltildi.
69
WINERP-24156
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Muhasebeleştirme
Personel muhsebeleştirmeleri net tutar üzerinden de yapılabilmeli.
Personel entegrasyonu için bağlantı kodlarında kullanılan formüllere, Mesai Kazançları (Net), Fazla Mesai Kazancı (Net) ve Ek Ödemeler (Net) seçenekleri eklenmiştir. Böylece brüt değerleriyle birlikte net değerlerininde kullanılarak personellerin puantajlarının ticari tarafa aktarılması sağlanmıştır. 
Personel Bağlantı Kodlarındaki Formüller: 
P101-199 : Mesai Kazancı (Brüt) 
P2101-2199: Mesai Kazancı (Net) 
P201-299 : Fazla Mesai Kazançları (Brüt) 
P2201-2299: Fazla Mesai Kazançları (Net) 
P401-499 : Ek Ödemeler (Brüt) 
P2301-2399: Ek Ödemeler (Net)
70
WINERP-34110
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Muhasebeleştirme
"Bankadan Portföye İade Edilen Çekler" "Muhasebe Kodları" doğru bilgi listelerken ardından "Müşteriye İade Edilen Çekler" girişi yapılıp sonra "Bankadan Portföye İade Edilen Çekler" bordrosu muhasebeleştirilirse muhasebeleştirme işlemi yanlış oluşuyor.
Müşteriye iade edilen çek işlemi sonrasında bankadan portföye iade edilen çek işlemi yapılıp muhasebeleştirildiğinde muhasebe kodları hatalı listeleniyordu, düzeltildi.
71
WINERP-34623
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - Defter-i Kebir
Defter-i Kebir sıralaması hatalı yapılıyor, Yevmiye Madde numarasına göre sıralamalı
Defter-i Kebir sıralamasının eski sürümlerde olduğu gibi yevmiye madde numarasına göre olması sağlanmıştır.
72
WINERP-34339
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Hesap Durumları - *
Sadece düzeltme fişi kesilen alt hesaplar Genel Mizan TFRS raporunda düzgün listelenmiyor.
Genel Mizan TFRS raporunda hareket görmeyenler filtresi listelenecek seçildiğinde sadece düzeltme fişi kesilen alt hesapların mizanlarının doğru alınması sağlandı.
73
WINERP-34340
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Genel Muhasebe
alt alt Hesap Durumları - *
Genel Mizan (TFRS) raporunda Hesap Kodu filtresi çalışmıyor.
Genel Mizan (TFRS) raporunda hesap kodu filtresi çalışmıyordu, düzeltildi.
74
WINERP-32609
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - Firmalar
2.13 ve sonrası versiyon geçişlerinde "Column Names In Each Table Must Be Unique" hatası alınıyor.
2.04.00 öncesi versiyonlardan 2.13.00 ve üzeri versiyonlara geçiş sonrası, Firma üzerinde 'Tabloları Sürüme Göre Güncelle' işlemi sırasında 'Column Names In Each Table Must Be Unique ( RECHASH )' hatası alınıyordu, düzeltildi.
75
WINERP-34444
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - Firmalar
Sistem İşletmeninde, firma güncelleme işlemi sırasında muhasebe bağlantı kodları güncellenirken 'out of memory' hatası alınıyor.
Sistem işletmeninde; Firma güncelleme işlemi sırasında, çok yoğun muhasebe bağlantı kodu tanımı olduğu durumda, Muhasebe bağlantı kodları güncellenirken 'Out Of Memory' hatası alınıyordu, düzeltildi.
76
WINERP-34654
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
USYS
alt alt Yönetim - *
Ödeme/Tahsilat üzerinden cari hesap devir işleminde kredi kartı ve taksit hareketleri devrinde performans düzenlemesi talep ediliyor.
Ödeme Tahsilat Üzerinden Cari Hesap Devir İşleminde Kredi Kartı ve Taksit Hareketleri Devrinde Performans Düzenlenmesi Yapılmıştır.
77
WINERP-33365
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Dosya
Form ya da rapor yazdırılırken dosya\sayfa düzeni içerisinden seçilmiş, öndeğer yazıcı gelmiyor, işletim sistemindeki default seçilmiş yazıcı geliyor.
Rapor ve Form tasarımlarında 'Kullanıcı Yazı Ayarları' ile yazıcı seçilmemesi durmunda Dosya / Sayfa düzeninde seçilen yazıcının öndeğer getirilmesi sağlandı.
78
WINERP-34439
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Turkcell Hizmet Merkezi
alt alt İşlemler - *
Turkcell hizmetleriyle ilgili başvuru sayfasında detaylı bilgi linklerinde güncelleme
Program menüsünde Turkcell - Başvurular altındaki detay bilgi seçeneklerinde yer alan linklerde güncelleme yapılmıştır.
79
WINERP-33467
 
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (Excel’den)
Logo Start, Yeni Arayüzde Cari Hesap Kartlarını Excel'den Aktarıldığında Ülke, İl ,İlçe Kodları Boş Geliyor.
Logo Start setinde, Cari hesap kartları excel'den aktarıldığında ülke, il ,ilçe ,semt kodları boş geliyordu, Cari hesap parametrelerinde; "Cari Hesap ve Sevkiyat Adresi Semt/ İlçe/ İl/ Ülke Girişi Serbest Yapılabilsin" parametresine bağlı olarak aktarılması sağlandı.
80
WINERP-34377
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
İzle
alt alt Seçenekler...
Remote Session kullanımında Login ekranlarındaki ürün resimleri gelmiyor.
Remote session kullanımında "İzle \ Seçenekler \ Uzak bağlantıda giriş ekranı resimleri gösterilmesin" kutucuğu işaretli değilse, giriş ekranı resimlerinin gösterilmesi sağlandı.
81
WINERP-32817
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Zamanlanmış Görevler
Zamanlanmış Görevler Hatırlatıcıda "Outlook İle Çalış" seçeneği kullanıldığında mail gönderme işlemi yapılamıyor.
Zamanlanmış görevler hatırlatıcıda Outlook ile çalış seçeneği kullanıldığında e-mail gönderme işlemi yapılamıyordu, düzeltildi. 
82
WINERP-34378
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Zamanlanmış Görevler
Zamanlanmış Görevlerde mail sistemi olarak SMTP kullanılamıyor.
Zamanlanmış görevlerde mail sistemi olarak SMTP kullanılabilmesi sağlanmıştır.
83
WINERP-22525
TIGER ENTERPRISE TIGER PLUS GO PLUS
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Yönetici Konsolu
Yönetici konsolunda Banka Döviz Bakiyesi durum bilgisine yansımıyor
Yönetici konsolunda banka tutarı gösterilirken, dövizli tutarların bugünkü kur değerlerine göre hesaplanıp YPB karşılıklarının gösterilmesi sağlanmıştır.

 

 
(8 oy)
Bu makale yararlı
Bu makale yararlı değil

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.