Bilgi bankası
Bilgi Bankası
2.21.00.01 ERP Ara Sürüm Duyurusu
Gönderen Bilgi Bankası on 10 February 2014 01:51 PM
10 ekim 2013 tarihi itibari ile ERP ürünleri için 2.21.00.01 ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yeralmakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden ve bu dokümanda belirtilen bağlantılardan erişebilirsiniz.
  
Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.
Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.
 
 
 Önemli Uyarı : 
Hazırlanan ara sürüm dosyaları sadece 2.21.00.00 sürüm dosyaları üzerine kopyalanmalıdır. Veritabanı güncelleme işlemine gerek yoktur.
  
2.21.00.01 ara sürüm içeriği :
 
WINERP-38664 Malzeme Kartları Penceresi açılırken ve sonrasında ok tuşları ile hareket edildiğinde; kullanıcının tüm ambarlara yetkisi varsa ambar bilgisi LV_XXX_YY_GNTOTST viewdan bilgi getirirken INVENNO IN (-1) olarak getirerek performans artışı sağlanmaktadır.

WINERP-38625 Listeden seçimli filtrelerin çift tıklanıp gelen seçim ekranında listede listelenen kayıtlar sağ tarafa (seçilenler) alınması için kullanılan ekle, hepsi seçenekleri pasif geliyordu düzeltildi.

WINERP-38608 Portföydeki müşteri çeki, çek çıkış (cari hesaba) bordrosu ile ciro edildiğinde cari hesabın muhasebe kodunun gelmesi sağlanmıştır.

WINERP-38606 Portföydeki müşteri çeki, çek çıkış (banka tahsil) bordrosunda seçildiğinde banka muhasebe kodunun gelmesi sağlanmıştır.

WINERP-38577 Fatura işlem dövizi kesilip satırda fiyatlandırma dövizde girildiğinde ve fatura detaylarında işlem döviz kuru elle değiştirildiğinde birim fiyatı ve dövizli birim fiyatın doğru hesaplanması sağlandı.

WINERP-38568 SQL 2005 Server üzerindeki veri tabanlarında STCNUM navigator fonksiyonu değer getirmiyordu, düzeltildi.

WINERP-38566 Tablolu Malzeme Sınıfında dağıtım şablonu varsa, Tablolu Malzeme Sınıfına bağlı malzeme kartlarına değiştir ile girilidiğinde 'İncorrect Syntax Near' hatası alınıyordu, düzeltildi.

WINERP-38552 SQL 2005 Server üzerindeki veri tabanlarında, Sistem İşletmeninde firma üzerinde 'Tabloları sürüme göre güncelle' işlemi sırasında 'Access Violation' hatası alınıyordu, düzeltildi.

WINERP-38492 Ticari sistem yönetimi \ finans parametreleri borç kapamada dikkate alınacak kur parametresinde güncelleme yapılmıştır. Bu parametrenin 3 şekilde çalışması sağlanmıştır : 1) Günün Kuru 2) Vade Tarihi Kuru (kapanan hareket kuru kapatan hareket vade tarihinden bulunur) 3) Vade Tarihi Kuru (kapanan ve kapatan hareket kuru kendi vade tarihlerinden bulunur).

WINERP-38464 Sabit kıymet aktif tarihi ile alternatif amortisman başlangıç tarihi aynı yıl olmadığında alternatif amortisman hesaplamasında son ay yıllık amortisman yanlış hesaplanıyordu, düzeltildi.

WINERP-38397 Devir işlemi ile tahsile verildi durumunda girilen çeklerin, müşteri çek senetleri raporunda banka hesap kodu filtresi kullanılarak raporlanmasında sorun yaşanıyordu, düzeltildi.

WINERP-38029 Malzeme kartı ambar parametrelerinde "negatif seviye kontrolü : işlem durdurulacak" olduğunda ithalat operasyon fişine değiştir ile girip fatura tarihi değiştirildiğinde uyarı veriyordu. Günlük negatife düşme kontrolü yapılırken fatura tarihi esas alındığından bu uyarı alınmaktaydı. Yapılan düzenleme ile faturaya bağlı sadece 1 tane irsaliye varsa irsaliye tarihine göre negatif seviye kontrolü yapılması sağlandı. Eğer faturaya bağlı birden fazla irsaliye varsa, performans sorunu yaşanmaması için eskiden olduğu gibi fatura tarihine göre negatif seviye kontrolü yapılmaya devam edilecektir.

WINERP-37990 Finans İşlemler altında yer alan Ödeme Sihirbazı penceresi filtre verilmeden çalıştırıldığında performans sorunu yaşanıyordu, düzeltildi.

WINERP-37818 Toplu Talep Karşılama sonrasında oluşan sipariş fişinin Onay Durumu:Sevkedilebilir yapıldığında 2.talep fişinin Onay Durumu ve Karşılanan Miktarı değişiyordu, düzeltildi.

WINERP-36951 Üretim emrinde gerçekleşen kaynak kullanım girişi yapıldığında LG_FFF_DISPLINE tablosundaki ITEMREF ve VARIANTREF değerleri 0 olarak değişiyordu, düzeltildi.

WINERP-28819 Üretim emri ilk kaydedildiğinde LG_FFF_DISPLINE tablosundaki ITEMREF bilgisi yazılıyor, üretim emrini değiştir yapıp kaydettiğimizde DISPLINE tablosundaki ITEMREF bilgisi siliniyordu, düzeltildi.
 
(4 oy)
Bu makale yararlı
Bu makale yararlı değil

Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.