RSS Beslemesi
Haberler
Feb
4

Değerli Müşterilerimiz,

eLogo Özel Entegratörlük Portal (efatura.elogo.com.tr) hesabınızdan yer alan “e-Defter dosyalarım saklanmak üzere Gelir İdaresi Başkanlığı ile paylaşılsın” parametresini 'Evet' yaparak Başkanlık sistemine otomatik gönderimi tercih eden müşterilerimiz için e-Defter dosyalarının ikincil nüshalarının Gelir İdaresi Başkanlığı ile paylaşılması işlemi tamamlanmıştır. 'Başarıyla Gönderildi' statüsüne gelen defter dosyaları eLogo Özel Entegratörlük Portalimizde (efatura.elogo.com.tr) e-Saklama>e-Defter Saklama sayfasına yansıtılmaya başlanmıştır.

e-Defter dosyalarının 'Başarıyla Gönderildi' statüsünde gözükmesi zaman almaktadır.

e-Defter dosyalarının ikincil kopyalarının Gelir İdaresi Başkanlığı’na başarıyla ulaştırılması sorumluluğumuz ile eLogo olarak sizler adına süreci yakından takip ediyor ve tüm gerekli aksiyonları alıyoruz.

Defter dosyalarının 'Başarıyla Gönderildi' statüsünü aldığı anda portal hesabınıza yansıtılacağını belirtir, durum statülerini portal hesabınızdan kontrol edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

eLogo Özel Entegratörlük Portalı üzerinden ilgili parametrenin nasıl güncellenebileceğini izlemek için tıklayınız.
.

Süreçle ilgili sıkça sorulan sorular için tıklayınız.

Saygılarımızla,


Pronic Yazılım


Yorumlar (0)
Yorum gönder
 
 
Tam İsim:
E-Posta:
Yorumlar:
CAPTCHA Doğrulama 
 
Lütfen resimde gördüğünüz karakterleri aşağıdaki kutucuğa girin. Bu otomatik kayıt ve form gönderilerini engellemek için gereklidir.